Ezek a csillagjegyek maradnak legnagyobb eséllyel egyedül életük végéig

2023. november 07.
Vannak olyan csillagjegyek, akik saját maguk döntenek úgy, hogy köszönik, inkább nem kérnek a párkapcsolatokból. Inkább maradnak egyedül életük végéig. Mutatjuk, melyik az a 3 csillagjegy, akiknél erre különösen nagy az esély a horoszkóp szerint.
Csillagjegy élete végéig egyedül marad
  • Nem minden csillagjegynek az az álma, hogy oltár elé álljon valakivel és boldogan éljenek együtt, míg meg nem halnak.
  • Vannak olyan csillagjegyek, akiknek a függetlensége sokkal többet ér, mint egy párkapcsolat.
  • Ez nem azt jelenti, hogy soha nem lesznek szerelmesek ezek a csillagjegyek.

Vannak olyan csillagjegyek, akiknél boldogan élnek egyedül is. Sőt, ők maguk választják azt, hogy egyedül élnek inkább. Ez persze nem azt jelenti, hogy nincs szerelmi életük! Sőt!

Mutatjuk, az asztrológus szerint melyik az a három csillagjegyek, akik legnagyobb eséllyel maradnak szinglik életük végéig!

A Skorpió (október 23. – november 21.) nagy eséllyel él egyedül élete végéig

Számos zűrös párkapcsolaton megy keresztül a Skorpió élete során. Ám ha csak nem döntenek úgy, hogy akarnak fejlődni, vagy találnak olyan párt, aki hajlandó elviselni őket, nem lesznek tartósak ezek a viszonyok. Féltékenység, gyanúsítgatás, túl magas elvárások és egymás piszkálása mind megjelenhet a csillagjegy szülötteinek szerelmi életében. Sok esetben félnek attól a Skorpiók, hogy túl mély érzéseket tápláljanak valaki iránt, és a fizikai viszonyt is az érzelmek fölé helyezik.

A Nyilas (november 22. – december 21.) nagy eséllyel marad egyedül élete végéig

Vannak csillagjegyek, akik egyáltalán nem bánják, ha egyedül maradnak

Vannak csillagjegyek, akik egyáltalán nem bánják, ha egyedül maradnak

Általában a türelem hiányzik a Nyilasokból, hogy a hosszú távú párkapcsolatokban kitartsanak akkor is, amikor nehézségeket kell megoldaniuk. Mottójuk, hogy az élet túl rövid, és olyan sok dolgot kell felfedeznie az embernek, miért kínozzuk magunkat egy párkapcsolatban, ha abban problémák vannak?! A csillagjegy szülöttei pont ez a hozzáállása járul hozzá, hogy nagy eséllyel élnek egyedül életük végéig. Az egyetlen kivétel, ha találnak olyan párt, aki hozzájuk hasonlóan szereti a kalandot, szabadságot és a felfedezést.

A Vízöntő (január 20. – február 18.) nagy eséllyel marad egyedül élete végéig

Nem becsülik annyira a szerelmet a Vízöntők, mint például a barátságot, spirituális fejlődést és kapcsolódást. Ha ehhez még hozzáadjuk a csillagjegy szülötteinek nagyfokú függetlenségét és azt a tényt, hogy a komoly párkapcsolatot sokszor a saját önállóságukkal szembeni fenyegetésként élik meg, már meg is érthetjük, miért élnek jó eséllyel egyedül életük végéig.

Ugyanakkor ha találnak olyan párt, aki a legjobb barátjuk is egyben, közös érdeklődési körrel, mély beszélgetésekkel és bármiféle nyomás nélkül, van azért rá esély, hogy a Vízöntők egyszer lehorgonyozzanak, és ne maradjanak egyedül inkább.

Forrás: Marie Claire Greece, fotó: Unsplash