Ezeknek a csillagjegyeknek szakítást tartogat 2024

2024. január 09.
Ugyanakkor minden befejezés valami új és jó számára nyithatja meg az utat 2024-ben a csillagjegyek életében. Mutatjuk, a horoszkóp szerint mely csillagjegyek szerelmi életében várható szakítás 2024-ben.
Horoszkóp 2024 szakítás
  • Három csillagjegy számára tartogat szakítást 2024 a legnagyobb eséllyel a horoszkóp szerint.
  • Olyan megoldhatatlan problémák keletkezhetnek a csillagjegyek párkapcsolatában, ami más lehetőséget nem ad, csak a szakítást.
  • Jó hír, hogy a három csillagjegy esetében a szakítás azt is jelenti, hogy valami új és jó kezdődik a szerelmi életükben a horoszkóp szerint.

Az új év valóban új fejezetet nyit a három csillagjegy szerelmi életében 2024-ben a horoszkóp szerint. Az asztrológus szerint nagy eséllyel kerül sor szakításra az életükben. Ám ez egyben azt is jelenti, hogy valami egészen új és sokkal jobb kezdődhet el a párkapcsolati fronton számukra. 

Ha elolvastuk, mit tartogat 2024 a csillagjegyek számára, itt az ideje, hogy megnézzük, melyik az a három csillagjegy, akik a horoszkóp szerint nagy eséllyel szakítanak 2024-ben!

A Kos (március 21. – április 19.) nagy eséllyel szakít a horoszkóp szerint 2024-ben

A szenvedély lángja kialudt a Kosok párkapcsolatában, és ezt a csillagjegy szülöttei képtelenek elviselni. A rutin a lehető legtávolabb áll a Kosok személyiségétől. Ha a tűz kialszik, a csillagjegy párkapcsolatának napjai meg vannak számlálva. A szakítás 2024-ben elkerülhetetlennek látszik, mivel nem csak a szenvedély, de a változtatáshoz szükséges szándék is hiányzik. 

A Skorpió (október 23. – november 21.) nagy eséllyel szakít a horoszkóp szerint 2024-ben

Szakításhoz vezető viták várhatók a Skorpió kapcsolatában 2024-ben a horoszkóp szerint

Szakításhoz vezető viták várhatók a Skorpió kapcsolatában 2024-ben a horoszkóp szerint

Hasonló helyzetben találhatja magát a Skorpió is 2024-ben a párkapcsolatában, mint a Kos, hiszen a csillagjegy szülöttei is a szenvedélyt keresik a párkapcsolatban. Az új év sokkal több veszekedést, féltékenységet és nyomást hozhat. És még ha a lángolás ugyanúgy megmarad is, a stressz, amit a párkapcsolata jelent, elviselhetetlen lehet a Skorpió számára. De legalább – ellentétben a Kos kapcsolatával – a csillagjegy szülötteinél a szakításig jó marad a szex.

A Nyilas (november 22. – december 21.) nagy eséllyel szakít a horoszkóp szerint 2024-ben

Mindennapossá válnak a veszekedések a Nyilas párkapcsolatában 2024-ben, nem csoda, ha elfogy a türelmük. Bár a karrierjükben úgy tűnik, végre rátalálnak arra a csillagjegy szülöttei, amit igazán szeretnének csinálni, a magánéletükről nem mondható el, hogy révbe érnének. A humor segíthet, hogy átvészeljék a nehéz időszakot, ám ha ez is hiányzik a kapcsolatukban, nincs, ami összetartsa a párjával, aki kissé konzervatívvá válhat a Nyilas ízlésének 2024-ben. Ha már túl vannak az utolsó esélyen, itt az idő a szakításra.

Forrás: Marie Claire Greece, fotó: Unsplash, Getty Images