Ez a három csillagjegy pontosan tudja, mit akar az élettől

2023. december 30.
Nem csak tudják, de hajlandóak tenni is annak érdekében, hogy elérjék az álmaikat!
Csillagjegy célok

Eltökéltség, bátorság, vagy éppen megfontoltság –  ha különböző módon is, de az alábbi három csillagjegy kifejezetten célorientált tud lenni. Tudják jól, hogy mi mindent szeretnének elérni az életben, és ezek a csillagjegyek nem félnek elindulni a céljuk felé vezető úton. Ha elbizonytalanodtál a jövőddel kapcsolatban, mindenképpen egy Oroszlán, Kos, vagy Vízöntő ismerősödtől kérj tanácsot!

1. A Kos (március 21. – április 20.) pontosan tudja, mi a célja

A Mars bolygó szülöttjeként te egy igazi modern kori harcos vagy, aki a bátorságáról és kezdeményezőkészségéről is híres. Te nem tétovázol, ha valamit kigondoltál, abba rögtön belecsapsz, tudod, mit akarsz, és kész vagy megküzdeni érte. Az önbizalmad nem ismer határokat, ami egyrészt egy jó dolog, de azért néha érdemes lenne visszább venned egy kicsit, és engedned, hogy a csillagjegy körül lévők is kibontakozhassanak. Ha meghallgatsz másokat, az neked is csak a javadra válhat.

Telihold csillagjegy

2. Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.) pontosan tudja, mi a célja

Kedves Oroszlán, ugye nem lepődtél meg, hogy helyet kaptál ezen a listán? Oroszlánként te vagy a legmagabiztosabb az összes csillagjegy közül, köszönhetően az uralkodó bolygódnak, a Napnak, ami folyamatosan ellát az energiájával. Ez pedig azt is jelenti, hogy természetesen az életedre, jövődre nézve is komoly tervekkel rendelkezel. De te nem csak tervezgetsz, bátran meg is teszed a szükséges lépéseket, aminek köszönhetően szinte mindig meg tudod valósítani a céljaidat.

3. A Vízöntő (január 20. – február 18.) pontosan tudja, mi a célja

Igaz ugyan, hogy a magabiztosságot a csillagjegyek közül legtöbben a Kos és az Oroszlán tüzes energiájával kötik össze, de neked is bőven van önbizalmad, csak nálad ez a kiegyensúlyozottságodból fakad. Vízöntőként te az Oroszlán ellentéte vagy, de mint tudjuk, az ellentétes jegyekben valójában sokkal több a közös, mint elsőre gondolnánk. Lehet, hogy nem vagy olyan tüzes és lobbanékony, mint az előző két társad, de igenis komoly céljaid vannak az életben, és sosem riadsz vissza tőle, hogy a meggyőződéseidet megvalósítsd.

Fotó: Getty Images