Heti horoszkóp 2023. november 27-től: ne vegyél semmit készpénznek

2023. november 27.
Hatalmas lehetősége adódik a csillagjegyeknek a fejlődésre, előrelépésre a 2023. november 27-től kezdődő héten. Ám ha úgy tekintenek erre, mintha természetes lenne, ahelyett, hogy tanulnának és hálásak lennének érte, könnyen elszalaszthatják a heti horoszkóp szerint.
Heti horoszkóp 2023. november 27-től
  • A kíváncsiság, ne a bizonyosság vezesse a csillagjegyeket a 2023. november 27-től kezdődő héten!
  • A Merkúr-Mars együttállás arra sarkall, hogy információkat gyűjtsünk, ne kényelmesedjük bele a helyzetünkbe!
  • A heti horoszkóp szerint a kíváncsiság segíthet, hogy a párkapcsolatunk is új szintre lépjen vagy párra találjunk.

Az asztrológus arra figyelmezteti a csillagjegyeket a héten, hogy ha csak élvezik a kiváltságaikat, könnyen elveszíthetik azokat. Muszáj tenniük is a heti horoszkóp szerint a csillagjegyeknek azért, hogy a lehetőségeket valóra váltsák.

A Vénusz-Mars együttállás a csillagjegyek szerelmi életében hozhat váratlan fordulatokat a heti horoszkóp szerint, míg a Neptunusz retrográdjának vége a hét második felében segíti a tisztánlátást.

Mutatjuk, mire számíthatnak a heti horoszkóp szerint az egyes csillagjegyek a 2023. november 27-től kezdődő héten!

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2023. november 27-től

Merjenek nem egyetérteni a Kosok a héten! Már a hét elején szükség lehet a csillagjegy szülötteinek határozott kiállására, hogy megvédjék az álláspontjukat. De legyenek nyitottak és rugalmasak a másokkal való kommunikációjukban a Kosok. Ne védekezzenek, de ne is zárkózzanak be! A Neptunusz elmozdulása segít, hogy begyógyuljanak a sebek, és végre lezárhassanak a csillagjegy szülöttei egy fájdalmas fejezetet a múltjukban.

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2023. november 27-től

Mutassák meg a héten az érékeiket a munkájukban jobban a Bikák, ne féljenek a reflektorfénytől! A Vénusz és a Merkúr együttállása emlékezteti arra a csillagjegy szülötteit, mi a fontos a kapcsolatukban, elmúlik minden aggályuk és fenntartásuk. Egy régi baráttal ismét felvehetik a kapcsolatot a hét második felében. Ez kitölti a régóta tátongó űrt a Bikákban.

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2023. november 27-től

Merjenek nagyot álmodni a héten az Ikrek, mert most remek lehetőségeik lesznek arra, hogy valóra is váltsák ezeket az álmokat! Egy régóta húzódó konfliktus nyugvópontra juthat, köszönhetően a Vénusz és a Mars együttállásának. A hét második felében jó alkalom adódik, hogy tisztázzanak egy munkahelyi félreértést.

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkópja 2023. november 27-től

Vegyék vissza az irányítást a héten az életük felett a Rákok. Ha azt akarják, hogy mások komolyan vegyék, a csillagjegy szülötteinek is komolyan kell venniük saját magukat. A hét második felében a bolygóállások segítenek, hogy sokkal bölcsebben és megfontoltabban gondolják át azokat a lépcsőfokokat a Rákok, melyek a sikerhez vezethetik el.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2023. november 27-től

Barátság, szerelem vagy mindkettő? Az Oroszlán a héten érzelmi hullámvasútra kerülhet, mert nehezen húzza meg a határokat a barátság és a szerelem között. Különösen akkor lehet bonyolult a csillagjegy szülötteinek helyzete, ha egy közeli barátjukba szerettek bele, vagy egy barátjuk hozza a tudomásukra, hogy gyengéd érzéseket táplál irántuk. Még akkor is legyenek empatikusak és óvatosak, ha ez az érzés nem kölcsönös.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2023. november 27-től

A héten a részletekre is nagyon figyeljenek a Szüzek, mert a lényeg ott rejtőzik! Az apró dolgok egészen nagy hatással lehetnek a munkahelyi előmenetelükre, így a csillagjegy szülöttei figyelmesen nézzenek utána a dolgoknak. Egy barátság könnyen romantikus kapcsolattá alakulhat a héten a Szüzek életében.

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja 2023. november 27-től

A bátorság mindig elnyeri jutalmát, ez lebegjen a héten a Mérleg szeme előtt. Muszáj, hogy a sebezhetőségükből erőt merítsenek a csillagjegy szülöttei, legyen szó párkapcsolatról vagy munkáról. A Mars a héten segít egyensúlyozni a Mérlegnek a részletek és a nagy egész között. A hét második felében koncentráljanak a testi-lelki egészségükre a csillagjegy szülöttei.

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkópja 2023. november 27-től

Tudatosítsák a héten az érzéseiket a Skorpiók, hogy megértsék, mi az, amit valójában szeretnének a párkapcsolatukban. Ez segíthet, hogy végre megtalálják a biztonságot és bizalmat, amit keresnek. A bolygóállások most kedveznek, hogy a csillagjegy szülöttei magabiztosabbak legyenek és elfogadóbbak saját magukkal is.

A Nyilas jegyében sem ülhetnek a csillagjegyek a babérjaikon 2023. november 27-től a heti horoszkóp szerint

A Nyilas jegyében sem ülhetnek a csillagjegyek a babérjaikon 2023. november 27-től a heti horoszkóp szerint

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkópja 2023. november 27-től

A Mars-Szaturnusz együttállás a héten segít, hogy a Nyilas rendbe hozza a konfliktusait. Most megtapasztalhatják testközelből a csillagjegy szülöttei, milyen az, amikor az ellentétek vonzzák egymást. Olyan emberrel találkozhatnak, akivel repkednek a szikrák közöttük, ám ezek az energiák amennyire erősek, olyan rombolóak lehetnek.

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkópja 2023. október november 27-től

Ideje, hogy megtegyék az első lépést a héten a Bakok, különben sosem jön rá a másik ember, milyen érzéseket táplálnak irántuk. Ne köntörfalazzanak, mert a héten könnyen félreértések születhetnek belőle, ha csak utalgatnak bizonyos dolgokra a csillagjegy szülöttei.

Vízöntő (január 21. – február 19.) heti horoszkópja 2023. november 27-től

A határok a Vízöntőre is érvényesek. A héten könnyen átléphetik ezeket, ha nem figyelnek jobban az érzelmeik kordában tartására, ami komoly konfliktusokat szülhet. A hét közepén újra felvehetik a kapcsolatot egy régi baráttal, ami nagy örömet szerez a csillagjegy szülötteinek. Pozitív változások állhatnak be a Vízöntő pénzügyeiben.

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkópja 2023. november 27-től

Meg tud bocsátani egy családtagnak? A Halak komoly feladat előtt áll a héten, el kell ásnia a csatabárdot egy régi konfliktusban. Ez a csillagjegy szülötteinek érdeke is, csak így lehetnek szabadok. A karrierjében fordulóponthoz érkezhet, olyan új lehetőségek előtt állhat, melyek teljesen új irányba viszik a Halak életét.

Forrás: W Magazine Fotó: Getty Images, Unsplash