Heti horoszkóp 2023. december 4-től: feszegetjük a határainkat

2023. december 04.
A 2023. december 4–10. közötti heti horoszkóp szerint a csillagjegyek érzelmi tűrőképességük határait feszegetik. Az asztrológus azt tanácsolja, ahelyett, hogy belemennének a játszmákba, lépjenek egyet hátra és koncentráljanak inkább saját magukra. Mutatjuk, mit ígérnek a csillagok az egyes jegyeknek a 2023. december 3-tól kezdődő héten!
Heti horoszkóp csillagjegy 2023. december 4-től
  • A heti horoszkóp szerint lesznek olyan emberek, akik próbára tesznek minket a következő napokban.
  • A csillagjegyeknek több pihenésre lehet szüksége a 2023. december 4-től kezdődő héten. 
  • Olvassuk el, mire számíthatunk a csillagjegyünk alapján a heti horoszkópunk szerint!

A bolygóállások a heti horoszkóp szerint konfliktusokat generálhatnak olyan emberekkel is, akikkel egyébként sosem volt problémánk. Az asztrológus arra figyelmezteti a csillagjegyeket: ne dőljünk be azoknak, akik próbálgatják a határainkat! A heti horoszkóp azt tanácsolja, lépjünk egyet hátra, maradjunk ki a játszmákból és koncentráljunk saját magunkra!

Mutatjuk, mire számíthatnak az egyes csillagjegyek a heti horoszkóp szerint a 2023. december 4-től kezdődő héten! Érdemes azt is elolvasnunk, melyek lesznek a csillagjegyek szerencsenapjai 2023 decemberében!

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2023. december 4-től

Készítsenek listát a héten a Kosok az idén történt jó dolgokról! Maguk is meglepődnek, mennyi sikeres és szerencsés pillanat volt az életükben. Érdemes elgondolkodniuk azon is, kik azok, akikkel osztoztak ezekben az eseményekben. Ők azok, akikre mindig számíthatnak. Ha meg tudnak a csillagjegy szülöttei bocsátani azoknak, akik viszont akadályozni próbálták őket, sokkal tisztább lélekkel fejezhetik be ezt az évet.

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2023. december 4-től

Töltsenek minél több időt a barátaikkal a héten a Bikák. Most egy közeli barátjuknak nagy szüksége lehet a csillagjegy szülötteinek bölcsességére és támogatására. Bár ez a hét nem a legszerencsésebb a Bikák életében, rájöhetnek, hogy mindig van, aki ott áll mögöttük és támogatja őket. Élvezzék a közös nevetést és élményeket, ez beragyogja az adventet a csillagjegy szülöttei számára!

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2023. december 4-től

Egy váratlan esemény kavarhatja fel az Ikrek hétköznapjait a héten. Kell néhány nap, hogy elüljenek ennek hullámai. A csillagjegy szülöttei ne dőljenek be a pletykáknak, és nyertesen kerülhetnek ki a bonyolult helyzetből. A Mikulás örömteli hírrel örvendeztetheti meg az Ikreket. 

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkópja 2023. december 4-től

Úgy érezhetik a héten a Rákok, hogy egy helyben toporognak. A hét közepén egy váratlan találkozás lendítheti tovább a csillagjegy szülötteit. Ne törődjenek azzal, mit mondanak mások, csak a saját céljaikra és szándékaikra koncentráljanak, hiszen nem tudhatják az emberek, mit miért tesznek a Rákok. A végén úgyis kiderül, majd az eredmény önmagáért beszél.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2023. december 4-től

Most olyan sok emberrel kerül konfliktushelyzetbe az Oroszlán, hogy a héten elgondolkodnak rajta: lehet, hogy velük van a baj? A hét második felében már nyugodtabb bolygóállások uralkodnak, így lesz alkalma a csillagjegy szülötteinek tisztázni ezeket a vitás helyzeteket. Hétvégén töltsenek sok időt a családjukkal, szeretteikkel, ez megmentheti a párkapcsolatukat is.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2023. december 4-től

A héten ismét találkozhatnak a Szüzek egy régi baráttal, aki már nagyon hiányzott nekik. A múltban lehet, hogy sok félreértés mérgezte a kapcsolatukat, ám most már mindketten tisztábban látják a helyzetet és sokat adhatnak egymásnak. Ne engedjék a csillagjegy szülöttei, hogy mások negatív energiái lehúzzák az ünnepi hangulatokat! Keményen dolgoztak ebben az évben, megérdemlik az ünneplést!

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja 2023. december 4-től

Minden, amin a Mérlegek eddig dolgoztak az utóbbi időben, egy bosszantó hiba miatt elveszni látszik a héten. Egy olyan személytől érkezhet megoldás, akitől nem számítottak volna arra a csillagjegy szülöttei, hogy melléjük áll. Most, hogy sikerül végül befejezni a feladatot, úgy érezhetik a Mérlegek, hogy elfogyott minden erejük. Ne erőltessék a bulizást, mondjanak nemet az összejövetelekre, ha úgy érzik, pihenésre és egyedüllétre vágynak inkább.

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkópja 2023. december 4-től

Egy barát vagy rokon a héten átlépheti a Skorpió által húzott személyes határokat. Ez hatalmas vitát generálhat. A napokban egyébként is úgy érezhetik a csillagjegy szülöttei, hogy minden apróság kiborítja őket. Lépjenek hátrébb egyet, vegyenek nagy levegőt és pihenjenek. A hét második felében már nyugodtabban tudják tisztázni a konfliktusaikat.

A Nyilas jegyében a december is tartogat kemény pillanatokat a csillagjegyeknek a heti horoszkóp szerint 2023. december 4-től

A Nyilas jegyében a december is tartogat kemény pillanatokat a csillagjegyeknek a heti horoszkóp szerint 2023. december 4-től

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkópja 2023. december 4-től

A héten szükség lesz a Nyilasok azon képességére, hogy általában könnyen megbocsátanak másoknak. Ám nem biztos, hogy ezúttal is olyan könnyen megy, ha a hozzá közel álló személy megbánása nem tűnik őszintének. Nem biztos, hogy rövid időn belül tisztázódik ez a konfliktus, ám ne hagyják a csillagjegy szülöttei, hogy ez megmérgezze az adventjüket.

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkópja 2023. december 4-től

Úgy érzik a Bakok, ez a hét villámgyorsan elrepül. Ne halogassák a teendőiket, mert nehéz lesz utolérni magukat, ha hagyják kicsúszni a kezük közül az irányítást. A magánéletükkel kapcsolatban most először látnak tisztán a csillagjegy szülöttei. Tényleg mindig ennyi negatív energia lengte be ezt a viszonyt? Ideje eldönteniük a Bakoknak, hagyják-e, hogy tovább mérgezzék az életüket.

Vízöntő (január 21. – február 19.) heti horoszkópja 2023. december 4-től

Felbukkanhat a Vízöntő egy régi szerelme a héten. Ez felkavaró élmény lehet a csillagjegy szülötteinek, elbizonytalanodhatnak jelenlegi párkapcsolatukban is. Ne hozzanak elhamarkodott döntést a pillanatnyi érzelmeik befolyása alatt. Hagyják, hogy előbb leülepedjen a sokk, amit a váratlan találkozás okozott.

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkópja 2023. december 4-től

A héten úgy érezhetik a Halak, hogy az ismerőseik, kollégáik és családtagjaik mind ellenkező irányba húzzák őket. A hét közepére elfogyhat minden erejük attól, hogy mindig akar tőlük valaki valamit. Fontos, hogy a csillagjegy szülöttei tudatosítsák magukban, nem tartoznak senkinek semmivel és nem nekik kell mindent megoldani. Ne vállaljanak olyan extra teendőket, ami túl nagy feladat lenne az év végi hajtásban.

Forrás: Teen Vogue, fotó: Getty Images, Unsplash