Heti horoszkóp 2024. június 17–23.

2024. június 17.
Ezen a héten a horoszkóp szerint új kezdetet jelenthet az, hogy a Nap az Ikrek jegyéből a Rákba lép. Az előttünk álló időszakban felpezsdülhet a csillagjegyek szerelmi élete is! Mutatjuk, mire számíthatnak az egyes csillagjegyek a heti horoszkóp szerint 2024. június 17. és 23. között.
Heti horoszkóp 2024. június 17-23. Palvin Barbi
  • A héten a Nap az Ikrek jegyéből a Rák jegyébe lép 2024. június 22-én.
  • Új kezdetre és szerelemre számíthatnak a csillagjegyek a heti horoszkóp szerint.
  • Nézzük meg, a bolygóállások hogyan hatnak a csillagjegyünkre az előttünk álló héten!

Amikor a Nap egy új jegybe lép, mindig felpezsdül az életünk állóvize. Most a Nap 2024. június 22-én a Rák jegyébe kerül az Ikrekből, ami egészen más nézőpontba helyez bizonyos dolgokat a csillagjegyek életében a heti horoszkóp szerint. 

Mutatjuk, mire számíthatnak az egyes csillagjegyek a heti horoszkóp szerint 2024. június 17. és június 23. között!

Heti horoszkóp az egyes csillagjegyeknek 2024. június 17–23-ig

2. KOS (MÁRCIUS 20. – ÁPRILIS 19.) 

A hét új lendületet ad a Kos romantikus kapcsolatainak. A bimbózó románc a bolygóállásoknak köszönhetően a heti horoszkóp szerint szintet léphet. Fontos azonban, hogy töltsenek minőségi időt a párjukkal és tudatosan erősítsék a kötődést. Erre akár egy váratlan utazási lehetőség is jó alkalom lehet.

2. BIKA (ÁPRILIS 20. – MÁJUS 21.)

A Bikának a héten a múltbeli konfliktusainak lezárására kell fókuszálnia. Legyen türelmes és bölcs a beszélgetések alatt, legyen szó munkahelyről, családról vagy szerelemről. A heti horoszkóp azt tanácsolja, álljanak nyitottan a helyzethez és aktív hallgatóság legyenek, csak így rendezhetik a vitás helyzeteket. Szükség lehet a csillagjegy szülötteinek minden empátiájára, hogy enyhítsék a feszültséget és visszahozzák a kapcsolatukba a harmóniát.

3. IKREK (MÁJUS 22. – JÚNIUS 21.)

A héten az Ikrek életébe beköszönthet egy régóta áhított romantikus szerelem. De tartsák nyitva a szemüket a csillagjegy szülöttei, mert nem mindenki boldog az alakuló románctól. A heti horoszkóp azt tanácsolja az Ikreknek, hogy töltsenek annyi időt együtt a szeretteikkel, amennyit csak lehet!

4. RÁK (JÚNIUS 22. – JÚLIUS 22.)

Muszáj, hogy a szerelemben türelmesek és bölcsek legyenek a Rákok a héten. Az apró, semmintmondó bókok helyett koncentráljanak arra, ami igazán számít a szívüknek. Most jó alkalom adódik, hogy szép és boldog közös emlékeket gyűjtsenek a párjukkal a kapcsolatban élő Rákok!

5. OROSZLÁN (JÚLIUS 23. – AUGUSZTUS 23.)

A héten az Oroszlánokon várakozásteli izgalom lesz úrrá. Bár pontosan nem tudják, mi okozza, a hét közepére kiderülhet, hogy a karrierjükben bekövetkező új lehetőség vagy egy új szerelem csigázza fel a várakozásukat. Ragadják meg a lehetőséget a csillagjegy szülöttei, mert nem mindennap találkozik olyan emberekkel, akikben ennyire bízhat! A heti horoszkóp azt tanácsolja, tervezzenek közös hétvégi kiruccanást, hogy mélyülhessen a kapcsolat.

6. SZŰZ (AUGUSZTUS 24. – SZEPTEMBER 22.)

A héten helyezzék előtérbe a harmóniát a párkapcsolatukban a Szüzek! A heti horoszkóp szerint a kommunikáció javítása párjával elengedhetetlen, hogy jobban megértsék egymást és közelítsék egymáshoz az álláspontjukat a fontos kérdésekben. Éljék át a maga teljességében az apró, ám annál szebb pillanatokat együtt, találják meg az örömet a hétköznapokban!

7. MÉRLEG (SZEPTEMBER 23. – OKTÓBER 23.)

Új fejezet nyílhat a Mérleg szerelmi életében a héten. Ha egyedülállók, a csillagjegy szülötteinek most lehetősége lesz megismerni egy egyedülálló személyt, aki végre felkelti az érdeklődésüket. A heti horoszkóp szerint a párkapcsolatban élő Mérlegek megtapasztalhatják a teljesség érzését szerelmükkel a következő napokban.

8. SKORPIÓ (OKTÓBER 24. – NOVEMBER 22.)

A héten a Skorpiók élvezzék, hogy minden a helyén van az életükben. A párkapcsolatukban a heti horoszkóp szerint most remek alkalom adódik, hogy egy régi konfliktust végre elsimítsanak. Legyenek türelmesek, és használják ki a hétvégén kínálkozó lehetőségeket arra, hogy minőségi időt töltsenek együtt szerelmükkel.

9. NYILAS (NOVEMBER 23. – DECEMBER 21.)

A szerelmi életükben új kezdetre számítsanak a héten a Nyilasok. Győződjenek meg róla, hogy mindent megtettek azért, hogy a kapcsolatuk működjön. A heti horoszkóp azt tanácsolja, erősítsék a kötődést párjukkal azzal is, hogy kifejezik vonzalmukat és érzelmeiket nemcsak ajándékokkal, hanem szavakkal is.

10. BAK (DECEMBER 22. – JANUÁR 20.)

A Bak kapcsolataiban némi zavar és félreértés ütheti fel a fejét, legyen szó munkahelyről vagy párkapcsolatról. Fontos, hogy méltósággal és megértéssel kezeljék ezeket a helyzeteket, és ismerjék el a felelősségüket. A nyílt kommunikációra biztat a heti horoszkóp, csak így juthatnak túl ezen a hullámgödrön.

11. VÍZÖNTŐ (JANUÁR 21. – FEBRUÁR 19.)

A héten a Vízöntő párkapcsolatát örömteli események teszik még kielégítőbbé. Fedezzenek fel új élményeket párjukkal, ami erősíti a köteléket közöttük. A heti horoszkóp az tanácsolja, ne akarják a másikra erőltetni a saját véleményüket és ötleteiket. Legyenek megértőek és kompromisszumkészek, sokkal messzebbre juthatnak!

12. HALAK (FEBRUÁR 20. – MÁRCIUS 20.)

Ezen a héten a Halak mintha a fellegekben járna. Egy régi baráttal való találkozás nosztalgikus érzésekkel tölti el a csillagjegy szülötteit. A heti horoszkóp szerint jó alkalom adódik, hogy a Halak minőségi időt töltsön a párjával. Fontos, hogy őszintén megbeszéljenek olyan témákat, amiket már régóta halogatnak. Ez lehet a kulcs ahhoz, hogy új szintre lépjenek párkapcsolatukban.

Forrás: Her Zindagi, fotó: Getty Images