Ez a legszívtelenebb csillagjegy, tőle ne várj könyörületet soha

2024. március 12.
Nem ez a csillagjegy lesz az, aki mellettünk áll, amikor érzelmi támaszra van szükségünk. Sőt, ami azt illeti, a horoszkóp szerint tőle inkább arra számíthatunk, hogy a nehéz helyzetünkben még egyet rúg belénk.
Szívtelen csillagjegy horoszkóp
  • Le kell szögeznünk, hogy a csillagjegyek alap személyiségvonásai nem ugyanúgy jelennek meg mindenkinél, aki az adott csillagjegyben született.
  • A legszívtelenebb csillagjegy szülöttei nem mutatnak könyörületet senki iránt, és bármikor átlépnek felettünk.
  • Mutatjuk, melyik csillagjegy szülöttei között találunk a legtöbb olyan embert, aki gond nélkül tesz meg ellenünk bármit, ha az érdekei úgy kívánják.

A legszívtelenebb csillagjegy szülötteit nem érinti meg, ha nehéz helyzetben álló emberrel találkoznak. Sőt, még a hozzá közel álló személyek sem igen számíthatnak tőle érzelmi támaszra vagy éppen könyörületre. 

Mutatjuk, a horoszkóp szerint melyek azok a csillagjegyek, akik a legszívtelenebbek tudnak lenni embertársaikkal!

A három legszívtelenebb csillagjegy a horoszkóp szerint

1. Bak (december 21. – január 19.)

Nem igazán van energiája a Baknak arra, hogy figyelmet szenteljen mások érzéseinek, különösen igaz ez a munkatársakra. Az elhivatottságuk és ambícióik nem hagyják, hogy hogy bármi elterelje figyelmüket a célról. Még az sem, ha egy kollégájuk nehéz helyzetbe kerül. 

A legszívtelenebb csillgjegyek közé tartozik a Bak, ami nagyban köszönhető annak is, hogy uralkodó bolygója a Szaturnusz. Nem csoda, ha a csillagjegy szülöttei mindig kimondják a véleményüket, és nem törődnek azzal, ez esetleg mekkora fájdalmat jelent a másik embernek.

2. Ikrek (május 20. – június 20.)

Az Ikrek emberről emberre, beszélgetésről beszélgetésre, témáról témára repkednek, mint a pillangó, ám egyetlen dologra figyelnek mindeközben: saját magukra. Mindig saját magukra helyezik a hangsúlyt és csak a saját vonatkozásukban képesek szemlélni, bármiről is legyen szó. Nem foglalkoznak mások érzelmeivel sem. Az egyik legszívtelenebb csillagjegy szülöttei számára csak a saját valóságuk létezik. Ha viszont valamivel probléma van, az csak a másik ember hibája lehet.

3. Kos (március 21. – április 19.)

A zodiákus első jegye a Kos, aki igazi vezető. Ám annyira saját magukra fókuszálnak az egyik legszívtelenebb csillagjegy szülöttei, hogy ettől gyakran szívtelennek tűnnek. Képesek ugyanis mindent alárendelni a célnak, közben nem foglalkoznak mások érzelmeivel, állapotával. Roppant szenvedélyes, ugyanakkor önző, impulzív és gyakran arrogáns csillagjegy a Kos. A Marsnak köszönhető, hogy képtelenek magukban tartani a véleményüket másokról, akkor is, ha az sértő.

Forrás: Marie Claire Greece Fotó: Unsplash, Getty Images