4 csillagjegy páros, akik képtelenek elengedni egymást

2024. május 14.
A csillagjegyek összeillősége számos tényezőtől függ az asztrológus szerint. Vannak azonban olyan kombinációk a zodiákusban, akik egyszerűen képtelenek elengedni egymást, ha egyszer szerelembe estek.
Horoszkóp csillagjegy páros
  • A zodiákus csillagjegyei között vannak olyanok, akik ha egyszer összekapcsolódtak, sohasem engedik el egymást.
  • Nem biztos, hogy jó, ha a csillagjegyek egy nem tudják túltenni magukat egymáson akkor sem, ha a szerelem felemészti őket.
  • Mely csillagjegy-kombinációk képtelenek elengedni egymást?

Vannak csillagjegyek, akiket olyan erős energiák kapcsolják össze, hogy akkor sem tudják elengedni egymást, ha a kapcsolat már véget ért. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy ezek a csillagjegyek ikerlángjai vagy lelki társai egymásnak. De a bolygóállások miatt a vonzerő egyszerűen szétszakíthatatlan közöttük az asztrológus szerint.

Ez a 4 csillagjegy páros nem engedi el egymást soha

1. Kos és Halak

Tudjuk jól a fizikából is, hogy a tűz és a víz soha nem keveredik, hanem kioltják egymást. Ez az erős ellentét az, ami a Kos és Halak egymáshoz való vonzalmát is jellemzi az asztrológus szerint. A csillagjegyek szülöttei gyakran úgy veszekszenek, mint a kutya és a macska az egyik pillanatban, majd ugyanezzel a szenvedéllyel vetik magukat egymás karjaiba. 

A Halak szemében a Kos a  mélyebb kapcsolat az őket körülvevő világgal, aki átadja a csillagjegy szülötteinek a kalandvágyát és az élet szeretetét. A Kos másrészről csodálja a Halak bölcsességét, világszemléletét. Soha el nem múló egymás iránti szerelmük segít, hogy mindkét csillagjegy jobban értékelje az univerzumot és félelem nélkül vessék bele magukat a rájuk váró kalandokba.

2. Bika és Szűz

A Bika és a Szűz egyaránt nagy fontosságot tulajdonít a kényelemnek, ami segít, hogy csodás otthont alakítsanak ki együtt. Mindkét csillagjegy szülöttei értékeli a kiszámíthatóságot és stabilitást, folyamatosan azon dolgoznak, hogy állandóság uralkodjon az életükben. Megoldanak minden eléjük kerülő helyzetet.

Lehet, hogy a csillagjegyek kapcsolata nem tökéletes, kerekedhetnek viták közöttük időnként, ám a Bika és Szűz is elszántan és makacsul akar küzdeni azért, hogy visszatérjen életükbe a stabilitás. Mindig a megoldáson dolgoznak ahelyett, hogy hagynák szétesni, ami köztük van.

3. Mérleg és Nyilas

Elméletben a Mérleg és Nyilas nem is lehetne különbözőbb személyiség a horoszkóp szerint. Míg a Mérleg életét a romantika hajtja, a Nyilas számára a függetlenség és kötöttségektől mentes élet a legfontosabb. Emiatt elég elképzelhetetlennek tűnik, hogy a két csillagjegy között bármikor szikra lobbanjon lángra. 

Ám pont ez az ellentét az, ami nem hagyja a két csillagjegyet, ha egyszer kapcsolódtak egymáshoz, hogy valaha is eltávolodjanak. Folyton visszatérnek, mert szükségük van a másikra, mint a vízre vagy levegőre.

4. Ikrek és Vízöntő

Ha külön-külön megkérdezünk egy Ikreket és egy Vízöntőt, mit gondolnak a szerelemről, jó eséllyel mindkét csillagjegy szülöttei azt mondják majd, hogy nem hisznek a monogámiában és abban, hogy csak egyetlen emberrel éljük le az életünket kapcsolatban. Pont ez a hasonlóság az, ami miatt sosem lesznek képesek a csillagjegy szülöttei elszakadni egymástól. Ilyen harmóniát más jeggyel nem élhetnek meg sem az Ikrek, sem a Vízöntők.

Mindkét csillagjegy szülöttei értékelik a személyes szabadságot, hagynak teret a másiknak, és a külön töltött időt a saját érdeklődési körük és hobbijuk megélésére fordítják. A közös élményeik része a tartalmas beszélgetés, játékos évődés és izgalmas randik, ami nélkül egyik csillagjegy sem tudna élni.

Forrás: Collective World, fotó: Unsplash