Szabadulj meg a felszaladt kilóktól idén télen!

2018. október 08.
Megérkezett az ősz, ilyenkor sokkal szívesebben vágunk bele a diétába! Az Eat Clean Diet termékei között több mint 100 olyan fehérjekészítmény elérhető, ami biztos társunk lesz a hideg időben. Kávé, kakaó, cappuccino, sok-sok leves, rizotto és frissen süthető palacsinta.

Az Eat Clean – Tiszta Diéta egy komplex fogyókúrás program, ami 5 szakaszból áll.

  1. fázis – időtartama 5 nap

Ezalatt a szervezetből az elraktározott cukor, szénhidrát, és méreganyagok elkezdenek kiürülni és feláll a ketózis állapota. Ez a fázis az anyagcsere felgyorsítására, a méregtelenítésre és a fogyás beindítására szolgál. A méregtelenítés mellett ezekben a napokban a testünk elkezdi a zsírraktárakban felhalmozott zsírt energiává alakítani. Az első fázis célja a ketózis elérése, amely a megemelt tiszta fehérjebevitellel, a fogyasztható zöldségek és az előírt vízmennyiség fogyasztásával történik.

 

  1. fázis

A kezdő súly és az „álomsúly” közötti különbség mértékének megfelelően ennek a szakasznak a hossza minden esetben egyénfüggő. Ebben a szakaszban zajlik a súlyvesztés legjelentősebb mennyisége. A második szakasz a ketózis fenntartására szolgál és beindul a test zsírégetése.

  1. fázis – időtartama 2 hét

Ebben a szakaszban lassul a fogyás, cél az új testsúly és az új testösszetétel stabilizálása. A harmadik szakaszban elkezdjük célzottan visszavezetni a táplálkozásunkba az egyszerű szénhidrátokat is.

 

  1. fázis – időtartama 2 hét

Ebben a szakaszban folytatjuk a szénhidrátok visszaépítését a táplálkozásba és a jojo-hatás elkerülése érdekében folytatjuk az elért testsúly stabilizálását.

  1. fázis

A személyre szabott életmód- és étkezési tanácsadást követően a már megváltozott, egészséges életmódunk elstartol. Az Eat Clean Diéta program végére hozzászokunk a rendszeres, napi többszöri táplálkozáshoz, egészséges élelmiszerek fogyasztásához, és tulajdonképpen észrevétlenül úgy váltunk életmódot, hogy szinte észre sem vesszük, hogy fogyókúráztunk. Nincs hiányérzet az édességek, desszertek után.

Az Eat Clean Diet olyan komplex program, amely kortól, nemtől függetlenül segít megszabadulni a felesleges kilóktól és a fogyás után is fenntartja ezt az állapotot.

Az Eat Clean Diet termékek a diéta befejezését követően is fogyaszthatóak, hiszen amellett, hogy segítik az ideális testsúly megtartását, finomak és egészségesek is.

Diéta pajzsmirigy-alulműködés esetén:

A pajzsmirigy elégtelen működése esetén hypothyreosisról beszélünk, pajzsmirigy-alulműködésről, amely során kevesebb hormon termelődik. Jódhiányos pajzsmirigy-alulműködés esetén a legnagyobb szerep a táplálkozás során bevitt jódnak és a beteg számára egyénre szabottan összeállított diétának jut.

A pajzsmirigy megbetegedéseinek sokan nem tulajdonítanak különösebb jelentőséget, pedig arról a szervről van szó, amelynek hormonjai a test egészére kihatnak, problémái pedig olyan szerteágazó tüneteket produkálhatnak, amelyek közül akár csak egy is igen kellemetlen lehet, legyen szó a pajzsmirigy-alulműködés esetén jelentkező elhízásról, a hajhullásról vagy éppen a fizikai terhelhetőség drasztikus csökkenéséről.

A diétázás célja a jódpótlás mellett a beteg testsúlyának és koleszterinszintjének normalizálása, a székrekedés megszűntetése. Az étrend energiaszegény, telített zsírsavakban szegény és normális koleszterintartalmú (300 mg/nap), vitamin és rost dús kell, hogy legyen. A legtöbb jódot a tengeri halak (tőkehal, lazac, hering) és kagylók tartalmazzák. Néhány zöldségféle is gazdag jódban, például a bab, spenót, és karfiol. Ezek az előírások könnyedén teljesíthetőek az Eat Clean – Tiszta Diétával!

Mit javaslunk diagnosztizált pajzsmirigy-alulműködés esetén?

Mindenképpen érdemes bejelentkezni egy ingyenes konzultációra, ha a pajzsmirigy problémák miatti elhízásról van szó. Disztribútoraink a meglévő eredmények alapján összeállítják a személyre szabott Eat Clean diétás csomagot és már el is kezdődhet a fogyókúra.

Promóció