Legyen egy jó diétád!

2019. január 02.
Szabadulj meg a felesleges kilóktól finom ételekkel, könnyedén!

Hát igen, nemcsak akkor lehet álomalakod, ha folyamatosan salátát eszel. Sőt! Az Eat Clean Diet – Tiszta Diéta alapelemei a fehérjetermékek, a zöldségfélék és a sok-sok víz!

Bye-bye szénhidrát!

Az Eat Clean Diet fehérjediéta program 5 szakaszból áll, az elején megvonjuk a szervezettől a szénhidrátot, amit aztán fokozatosan vissza is adunk a fogyás különböző szakaszaiban. A szénhidrát elvonásakor is fontos a megfelelő kalóriabevitel, de ennél a diétánál ezt okosan csináljuk. Így a vércukorszinted folyamatosan optimális szinten lesz és nem lesznek éhségrohamaid. A ketózis állapotába kerülsz és a tested éhezés nélkül használja fel a felesleges zsírraktáraidat. A fogyókúrát több termékcsalád, többszáz féle, magas fehérjetartalmú élelmiszertermékéből, egyénre szabottan 2 hetente összeállított termékcsomagok fogyasztásával teszik hatékonnyá. A magas fehérje tartalmú termékek, közel háromszáz ízben és típusban készülnek, alacsony szénhidrát és cukortartalommal, és magas minőségű, modern táplálkozástudományi háttérrel az EU-ban, szigorúan ellenőrzött gyárakban, termékeink jelentős része glutén- és szójamentes.

Mi történik, ha betartod a szabályokat?

  • Jelentős súlyvesztés, tartós fogyás
  • Egészséges táplálkozási szokások és életmód kialakulása
  • Vitalitás visszanyerése

Egyedül nem megy?

Nem gond, ha magányosan nem vágnál bele, az Eat Clean Diet – Tiszta Diéta termékekből ugyanis szakember segítségével állíthatod össze kedvenc ízeidet és kéthetenként esedékes személyes konzultáción beszélhetitek meg az elért eredményeket.

Mi lesz a diéta után?

A fogyókúra végén sem engedik el a kezedet; személyre szabott életmódtanácsokat és étrendet kapsz, hogy ne csak a leadott kilóknak, de a megtartott súlynak is örülhessünk. A program végére a diétázók hozzászoknak a rendszeres, napi többszöri táplálkozáshoz, egészséges élelmiszerek fogyasztásához, és tulajdonképpen úgy váltanak életmódot, hogy szinte észre sem vették, hogy fogyókúráztak…

Érdekelnek a részletek? Látogass el az Eat Clean Diet weboldalára: www.eatcleandiethungary.com

Nézd meg a galériát!

10 fotó megtekintése

Promóció