Itt a védő hatású Wella Deluxe termékcsalád!

2019. május 09.
Tapsztald meg a csodálatosan selymes haj élményét az új, védő hatású Wella Deluxe termékcsaláddal.


Mindannyian szép, ápolt, selymes hajat szeretnénk. Ugyanakkor tartunk is tőle, hogy a hajformázás esetleg roncsolhatja, gyengítheti a hajunkat, így fürtjeink majd rendszeres ápolásra szorulnak. A Wella Deluxe segítségével minden nő könnyedén készíthet lélegzetelállító frizurát, és megtapasztalhatja a csodálatosan puha haj érzését anélkül, hogy aggódnia kellene bármilyen károsodás miatt.

A Wella új, védő hatású hajformázó családja exkluzív, 5 rétegű keratin védő komplexet, ún. „Kerapajzs 5”-öt tartalmaz, amely a megbízható védelmet, az értékes összetevőket és a tartós hajformázást egyesíti.

„Mindannyian azt akarjuk, hogy a hajunk úgy nézzen ki, mintha éppen kiléptünk volna a fodrász szalonból, de otthon nehéz a tökéletes, ragyogó fürtökből álló frizurát megalkotni”- mondja Silvia Pabst, a Wella vezető kutatója. „A Wella Deluxe termékcsalád új, „Kerapajzs 5” védelmi technológiát alkalmaz, amely lehetővé teszi a nők számára, hogy hosszú saját hajstílusukat tökéletesíthessék, tartósan kontrollálhassák és élvezhessék a luxus hatást.„

Deluxe hajérzés a „Kerapajzs 5” védelmi technológiának köszönhetően

A Wella szakértői által kifejlesztett, több mint 135 éves szalon tapasztalatra épülő, új Wella Deluxe termékcsalád már egyszerre elégíti ki a sérült, az egészséges és hosszú hajúak igényeit.

A luxus összetevők, mint a jojobaolaj és a Panthenol egész nap a hajon maradnak. Az értékes összetevők megbízhatóan védik a hajat az olyan környezeti tényezőktől, mint a páratartalom és az UV-sugárzás, miközben a frizurát akár 24 órán keresztül is formában tartják.

A termékről folyamatos információkat kaphatsz az új @wella Instagram oldalon! Amennyiben anyagot tennél közzé a Wella Deluxe-ról, kérjük, használd a #welladeluxe #deluxeicons #ClassicWithaTwist hashtageket!

A Wella Deluxe 2019 májusától elérhető kizárólag a dm üzletekben!

Promóció