Itt a védő hatású Wella Deluxe termékcsalád!

2019. május 09. |

Tapsztald meg a csodálatosan selymes haj élményét az új, védő hatású Wella Deluxe termékcsaláddal.


Mindannyian szép, ápolt, selymes hajat szeretnénk. Ugyanakkor tartunk is tőle, hogy a hajformázás esetleg roncsolhatja, gyengítheti a hajunkat, így fürtjeink majd rendszeres ápolásra szorulnak. A Wella Deluxe segítségével minden nő könnyedén készíthet lélegzetelállító frizurát, és megtapasztalhatja a csodálatosan puha haj érzését anélkül, hogy aggódnia kellene bármilyen károsodás miatt.

A Wella új, védő hatású hajformázó családja exkluzív, 5 rétegű keratin védő komplexet, ún. „Kerapajzs 5”-öt tartalmaz, amely a megbízható védelmet, az értékes összetevőket és a tartós hajformázást egyesíti.

„Mindannyian azt akarjuk, hogy a hajunk úgy nézzen ki, mintha éppen kiléptünk volna a fodrász szalonból, de otthon nehéz a tökéletes, ragyogó fürtökből álló frizurát megalkotni”- mondja Silvia Pabst, a Wella vezető kutatója. „A Wella Deluxe termékcsalád új, „Kerapajzs 5” védelmi technológiát alkalmaz, amely lehetővé teszi a nők számára, hogy hosszú saját hajstílusukat tökéletesíthessék, tartósan kontrollálhassák és élvezhessék a luxus hatást.„

Deluxe hajérzés a „Kerapajzs 5” védelmi technológiának köszönhetően

A Wella szakértői által kifejlesztett, több mint 135 éves szalon tapasztalatra épülő, új Wella Deluxe termékcsalád már egyszerre elégíti ki a sérült, az egészséges és hosszú hajúak igényeit.

A luxus összetevők, mint a jojobaolaj és a Panthenol egész nap a hajon maradnak. Az értékes összetevők megbízhatóan védik a hajat az olyan környezeti tényezőktől, mint a páratartalom és az UV-sugárzás, miközben a frizurát akár 24 órán keresztül is formában tartják.

A termékről folyamatos információkat kaphatsz az új @wella Instagram oldalon! Amennyiben anyagot tennél közzé a Wella Deluxe-ról, kérjük, használd a #welladeluxe #deluxeicons #ClassicWithaTwist hashtageket!

A Wella Deluxe 2019 májusától elérhető kizárólag a dm üzletekben!

Promóció

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera