Legyen tudatos a karácsony!

2020. november 16.
Teljen az év legszebb ünnepe a tudatosság jegyében! Éld meg az ünnep varázsát, és vigyél meghittséget otthonodba! Megmutatjuk, hogyan tudsz minél tudatosabban bevásárolni, és segítünk a csomagolásmentes díszek és kellékek felkutatásában. Itt van néhány szuper tipp a fenntartható karácsonyhoz!

Vásárolj be tudatosan!

Gondold ki alaposan, hogy mire lesz szükséged az ünnepekre, és igyekezz mindenből a megfelelő mennyiséget megvenni! A bevásárláshoz válassz olyan áruházat, ahol mindent egy helyen megtalálsz, így nemcsak pénzt spórolsz, de több időd marad a fontosabb dolgokra is, mert ez az ünnep a családról szól.

Díszek csomagolásmentesen

Semmi sem hozza meg jobban a karácsonyi hangulatot, mint az, ha nemcsak fenyőfát díszítesz, de az otthonodat is feldobod pár kedves dísztárggyal. Ha teheted, idén keress olyan karácsonyi dekortermékeket, amelyek minél kevesebb műanyagba vannak csomagolva. Az Actuel by Auchan ünnepi kollekcióinak díszei, gyertyái és dekorációs kellékeinek egy része csomagolásmentes. És az sem utolsó szempont, hogy mennyire édesek!

Újrahasznosított serpenyők

Ha karácsonyra belőled is kibújik a konyhatündér, akkor miért ne lepnéd meg magadat valamivel a nagy sütés-főzéshez? Egy szuper serpenyő mindig jól jön, különösen, ha újrahasznosított anyagból készült. Az Actuel by Auchan kollekciójában több méretben is megtalálható, prémium olasz minőségű, tapadásmentes, bármilyen tűzhelyen használható serpenyőkhöz számos alumínium üdítősdobozt használtak fel. Egy ilyen darab a te konyhádból sem hiányozhat!

Fenntartható divat

Ajándékozz divatot a fenntarthatóság jegyében! Az Inextenso Green kollekció darabjai újrahasznosított vagy biopamut és természetes szálak használatával, csökkentett vízmennyiséggel készülnek. A kollekcióban megtalálhatóak eco-friendly farmernadrádok és biopamut ruházati termékek felnőttek, gyerekek és babák számára egyaránt. Találd meg az egész család számára a tökéletes és fenntartható ünnepi öltözéket!

Térj be valamelyik Auchan áruházba, vagy rendelj online országos kiszállítással az online.auchan.hu-ról! Legyen mesés az idei karácsony!

Promóció