Mutatjuk a leghipszterebb karácsonyfadíszt

2019. december 27.
Mexikói válsághelyzet ide vagy oda, úgy tűnik az avokádó még mindig nem ment ki a divatból. Ha pedig igazán hipszter karácsonyt szeretnénk, természetesen a fán is ott van a helye!

Egyre többet hallani arról, milyen kizsákmányolással és környezeti károkkal jár a dél-amerikai avokádótermesztés, épp ezért némiképp zuhant a szupergyümölcs népszerűsége az elmúlt évekhez képest. De attól még, hogy a pirítósunkra már nem olyan jó szívvel kenjük, a karácsonyfánkra még nyugodtan felaggathatjuk a hipszter szimbólumnak számító avokádót!

Az Anthropologie mutatós karácsonyfadísze bebizonyítja, hogy az avokádó még mindig menő, ráadásul egy-két éve egyébként is divat lett a karácsonyfát bizarr, egyedi darabokkal dekorálni. Az avokádós alapvetően egyszerre realisztikus ábrázolást követ, az aranyozott szegélyek azonban igazán ünnepivé teszik a díszt – 16 dollárért szinte bárkinek megéri.

Ha idén az egész ünnepet hipszter-tematikára húznánk fel, szaloncukor helyett használhatunk lazacos bageleket, tojáslikőr helyett ihatunk gin-tonicos szupergomba kávét, és szerencsére a nagyi által készített kötött pulóverek továbbra is maradhatnak!