A tisztítás mindig egyszerű!

2021. március 10.
Bízott benne, hogy végre vége, a karácsony elteltével az intenzív takarítás időszaka is lezárult? Sajnos el kell, hogy keserítsük, ez nem így van. Takarítani újra és újra kell. Viszont a jó hírünk, hogy egy sor segítőt tudunk ehhez ajánlani, és még az is lehet, hogy az összesnek helyet talál az otthonában.

Egyszerre porszívóz és fel is mos, a padlótól a plafonig mindent kitakaríthat vele!

A vezeték nélküli Rowenta X-Force Flex 11.60 AQUA (RH9890) rúdporszívóval öröm a takarítás! Egyidejűleg porszívózhat és fel is moshat vele, hajlékony csövének köszönhetően pedig akár négyszer mélyebbre is elérhet vele az alacsony bútorok alatt, mindezt anélkül, hogy megerőltetné közben a hátát.

Rowenta X-FORCE 11.60. Animal

Rowenta X-FORCE 11.60. Animal

A Power LED Vision funkció garantálja, hogy egyetlen porszem sem bújik el, mind a porszívóban végzi! A Digital Force rúdporszívóval az új, digitális motornak (akár 130 Air Watt szívóteljesítménnyel) és a hozzá tartozó behelyezhető, nagy kapacitású akkumulátornak köszönhetően (25,2 V) akár 45 percig is hatékonyan takaríthat. Ráadásul a készülék teljesítményéről és a fennmaradó üzemidőről az ellenőrző kijelzőn állandó tájékoztatást kap, így optimálisan ki tudja használni a takarítás idejét. A rúdporszívóval három üzemmódban dolgozhat (takarékos, maximális, és intenzív teljesítény nyomógomb), így mindig ki tudja választani a megfelelőt. Az összes felület mindennapi porszívózására van szüksége? Vagy komolyabb szennyeződések eltávolítására? Minden megoldható. Az X Force FLEX 11.60 a korábbi modellekhez képest jobb Stop&Go funkcióval ellátott, így ha egy kis szünetre lenne szüksége a kézi porszívózás során, egyszerűen csak ott hagyhatja állva a porszívófejet a rúddal, hűségesen várakoznak majd.

Rowenta X-FORCE 11.60. Animal

A készülék karbantartása egyszerű, a méretes (0,9 l) portartályt könnyedén kiürítheti és tisztíthatja. A cyklon és a filter is vízzel tisztítható. A porszívó számos tartozékkal rendelkezik – Aqua Head szívófej 2 felmosó kendővel, Electro mini szívófej a mélyre került hajszálak és szennyeződések eltávolítására, vékony tisztítókefe a nehezen hozzáférhető résekhez, tisztítófej a kanapék takarításához, két integrált finom sörtéjű kefe, hogy mindig készen állhasson a takarításra, és egyszerűen csatlakoztatható töltőállomás a készülék tárolására. Ajánlott fogyasztói ára 152 990 Ft.

Kiporszívóz, felmos, lemossa az ablakokat és kitakarítja a csempék közti fugát…

A Rowenta Clean&Steam Multi (RY8561) egy igen hatékony rúdporszívó, gőztisztító és ablakmosó készülék is egyben. A Clean&Steam Multi ideális partner az ünnepeket követő takarításban is, legyen szó bármilyen felületről, egy húzással eltüntet minden foltot!

Rowenta Clean&Steam Multi (RY8561)

Rowenta Clean&Steam Multi (RY8561)

Mivel gőzzel működik, allergiásoknak kifejezetten ajánlott, hiszen a baktériumok és kórokozók 99%-át eltünteti bármiféle vegyszer hozzáadása nélkül, mindössze csapvízzel. A gőz 30 másodpercen belül már használható is, a gőz mennyiségét pedig a takarítandó felülettől függően állíthatja be. Két gyorsaság közül választhat: Eco és Max. A Clean&Steam Multi tartozéka egy leválasztható kézi gőztisztító, melyhez számos fejet csatlakoztathat, hogy végül az összes helyiség minden pontja ragyoghasson. Ilyen az ablaklemosó fej, illetve a csempék közti fugák kitakarításához használható tisztítófej, valamint egy mikroszálas tisztítófej a textíliák felfrissítéséhez. Mindezek mellett további tartozékok állnak rendelkezésére, hogy a lakás minden felülete csilloghasson a tisztaságtól. A Rowenta Clean&Steam Multi háztartási gép egy töltéssel 30 percig takarít. A termék ajánlott fogyasztói ára 109 990 Forint.

Időt spórol!

A Rowenta X-plorer Serie 60 porszívócsalád a legújabb technológiának és felhasználóbarát tulajdonságainak köszönhetően az egyik leghatékonyabb, professzionális segítség a takarításban.

Kifejezetten az állattartók számára

Amennyiben kis kedvencével osztja meg lakását, és állandóan tisztaságra vágyik, a Rowenta X-plorer Serie 60 Animal Kit (RR7455) az ideális választás az Ön számára, hiszen különlegesen hatékony Animal Turbo keféje az állatszőrt és a porcicákat is hatékonyan eltávolítja. Még a letaposott szőrökkel is megbirkózik, és könnyedén elbánik a karácsonyfáról lepotyogott tűlevelekkel is.

Rowenta X-plorer Serie 60 Animal Kit (RR7455)

Nem csak az allergiások értékelik majd

A Rowenta X-plorer Serie 60 Allergy Kit (RR7447) robotporszívó az allergiások, illetve kisgyerekes családok számára tökéletes választás. Igen hatékony szűrője a por 99,9%-át felfogja, megszabadítva a lakást minden porcicától, és mindezt anélkül, hogy Önnek akár a kisujját is mozdítania kellene!

Rowenta

A takarításra szánt időt sokkal kellemesebb dolgokra fordíthatja, töltse azt a családjával, vagy pihenjen meg kicsit.További információkért keresse fel weboldalunkat:

rowenta.hu
www.homeandcook.hu

Promóció

Olvasd el ezt is!