Beauty Awards 2021: a TREsemmé nevezettjei

2021. április 06.
Elindult a Garmin × Marie Claire Hungary Beauty Awards olvasói szavazás! Nézd meg a jelölteket és döntsd el te, hogy kik legyenek az év szépségtermékei – alább bemutatjuk a TREsemmé nevezettjeit.

TRESemmé Purify & Hydrate sampon 400 ml

TRESemmé Purify & Hydrate sampon 400 ml
A TRESemmé 1948-as alapítása óta egyszerű célkitűzést követ: minden nő megérdemli, hogy gyönyörű legyen. A TRESemmé Purify & Hydrate sampon hialuronsavat és kaolint tartalmaz, alaposan tisztítja a zsíros hajat és hajtöveket. Varázsolj csodálatosan tiszta, ápolt, selymes, élettel teli hajat!
A HAJÁPOLÁS, sampon kategóriában lehet rá szavazni.

TRESemmé Purify & Hydrate fejbőrradír 300 ml

TRESemmé Purify & Hydrate fejbőrradír 300 ml
A zsírosodás miatt úgy érzed, lelapul a hajad? Mondj ennek búcsút és frissítsd, élénkítsd fel fejbőröd! A TRESemmé Purify & Hydrate fejbőrradír hialuronsavat és kaolint tartalmaz, alaposan tisztítja és felfrissíti a fejbőrt. Az alapos tisztaság érzéséért!
A HAJÁPOLÁS, hajápoló kategóriában lehet rá szavazni.

TRESemmé Keratin Smooth hővédő spray 200 ml

TRESemmé Keratin Smooth hővédő spray 200 ml
A Keratin Smooth hővédő spray marula olajat tartalmaz, mely puhává és fényessé teszi a hajat. Selyem- és keratin kivonat segít a haj szerkezetének újjáépítésében, a glicerin pedig a haj nedvességtartalmának megőrzésében. Segíti a hajformázást, fényesebbé teszi a hajat, miközben javítja textúráját.
A HAJÁPOLÁS, hajformázó termék kategóriában lehet rá szavazni.

A szavazó felület elérhető itt!

Promóció