Újrafelhasználható dobozban jönnek a legújabb Barbie Fashionista babák

2021. április 19.
Egyedi, újrafelhasználható csomagolással debütálnak áprilisban a legújabb Fashionista Barbie-k. A különféle testalkattal, szem-, haj- és bőrszínnel kapható babák praktikus cipzáras tasakban érkeznek, amit a gyerekek táskának vagy neszesszernek, kiegészítőik tárolására használhatnak. Ezzel a Barbie Fashionista sorozat nemcsak a divatot és a sokszínűséget, hanem a fenntartható jövőt is ünnepli.

Áprilisban 10 új Barbie baba csatlakozik a sokszínű Fashionista divatbabák sorozatához, ráadásul megújult, újrafelhasználható csomagolásban: egy lófarkas baba, egy afroamerikai baba extrém, kék színű rúzzsal, egy ázsiai baba trendi sportcipőben, egy teltkarcsú baba narancssárga, illetve halvány levendula frizurával, egy alacsonyabb testalkatú Barbie sokszínű ruhában, valamint egy leopárdmintás szoknyájú, áttetsző csizmás Barbie. A kollekció darabjai divatos ruhákban és különféle kiegészítőkkel érkeznek.

Barbie baba

A csomagolás újrafelhasználható, így nem kell a kukába kerülnie: jól elférnek benne a Barbie cipők, ruhák, kiegészítők és persze a saját kincsek, a rajzok, a hajcsatok vagy a matricák is. A különleges, cipzárral zárható tasakban egy a babáról készült illusztráció is megtalálható.

Barbie babák

A sokszínű Barbie Fashionista babák különleges megjelenésükkel és stílusukkal változatos, életszerű történetek kitalálására ösztönzik a gyerekeket, miközben fejlesztik társas és empatikus képességüket, a különböző stílusok és személyiségek elfogadását. Ehhez a különféle testalkattal, bőr- és szemszínnel, stílussal rendelkező babák ideális játszótársak, hiszen nemcsak a minket körülvevő világ sokszínűségét mutatják be, de bátorítják az önkifejezést és a saját stílus megtalálását is. Az új csomagolással pedig a Barbie Fashionista sorozat a divat és a sokszínűség mellett a fenntartható jövőt is ünnepli.

A babázás gyerekek fejlődésére gyakorolt jótékony hatásait 2020-ban tanulmányban is vizsgálta a Barbie® és a Cardiff Egyetem, amelyből többek között kiderült, hogy babázás közben aktivizálódik az agy társas készségekért, például az empátia kifejlődéséért felelős része. Ezek a készségek pedig meghatározóak lehetnek a gyerekek későbbi érzelmi, szociális élete, valamint iskolai sikerei szempontjából. A Barbie® kapcsolódó magyarországi felmérése rámutatott arra is, hogy ezt az aspektust szinte minden szülő kulcsfontosságú, fejlesztendő területnek tartja.

Promóció

Olvasd el ezt is!


Kapcsolódó