Vigyázz, kész, teszt: oxigenizáló tisztítás az Yves Rocher új termékcsaládjával

2021. május 20.
Milyen érzés, amikor a bőröd tényleg fellélegzik? Kipróbáltuk az Yves Rocher új, tisztító termékcsaládját és a mikroalga szupererejét.

Jó ideje tudjuk, hogy a tengeri alga nemcsak akkor egészséges, ha elfogyasztjuk, de a jövő fenntartható anyagaként is használják egy ideje a divatszektorban. A mikroalgák ehhez képest körülbelül 3 milliárd éve léteznek és különlegesen értékes alkotóelemeinek gazdag összetétele által egyedülálló élőlények. Bolygónk oxigéntartalmának 90%-át ők állítják elő. A mikroalgák a létező legtöbb vitális anyagot tartalmazzák, így az emberi szervezetben is kifejthetik kedvező és nélkülözhetetlen hatásukat.

Sokszor úgy érezzük, hogy a bőrünk nem kap levegőt a városban: a sok szennyezés, a stressz és a fáradtság, a mai munkatempó mind kihat az arcbőrünk állapotára is. Néha szinte olyan érzés, főleg a tél elteltével, amit javarészt a fűtött lakásban töltöttünk a koronavírus miatt, hogy nem jutunk elég oxigénhez. Sem mi, sem a bőrünk. Utóbbi pedig ettől teljesen kiszáradhat. Mivel a telet nagyrészt én is a lakásban töltöttem, örültem, hogy megismerhetem az Yves Rocher mikroalgás termékcsaládját.

Éltető oxigén és aktív növényi anyag

Az Yves Rocher szakembereit az óceán tisztító ereje inspirálta, amikor a Tetraselmis mikroalgákat választották Pure Algue termékcsaládjuk hatóanyagaként. A kutatásaik kétséget kizáróan igazolták, hogy a mikroalgák rendkívüli képességekkel rendelkező tengeri növényeket a negatív hatások és a bőr öregedése elleni küzdelemben. Antioxidáns és oxidáló tulajdonságainak köszönhetően szuperül pótolja a nedvességet.

A Tetraselmis mikroalgák az óceánok felszínén úsznak és oxigént termelnek. Fotoszintézisük a víz és a levegő határán zajlik, ami rendkívül hatékonnyá teszi őket. Az Yves Rocher tiszttó termékcsaládja, a Pure Algue a bretagne-i partszakaszon termesztett mikroalgákat tartalmaz, a márka biztosítja azok kiegyensúlyozott szaporodását és felügyelik hosszú távú védelmüket.

A termékcsalád tisztító ereje mellett frissé és regenerálttá teszi a bőr, fiatalítja és világosítja is, lassítja az öregedést, oxidáló és antioxidáns hatású, nem utolsó sorban pedig alaposan eltávolítja a szennyeződéseket is.

Napi rutin

A napi rutinunkba mindjárt négy termék közül választhatunk, attól függően, hogy a micellás víz, a zselé vagy a hab állagot részesítjük előnyben. Az illatuk csodálatos – egytől egyig.

Pure Algue Oxigenizáló arclemosó hab

Pure Algue Oxigenizáló arclemosó hab: Az abszolút kedvenc, sietős reggelen kifejezetten előnyös, mert nagyon könnyű a felvitele. Az oxidáló hab gyengéden tisztítja, oxigenizálja és frissíti a bőrt, de eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket a bőrünkről.

3 az 1-ben Sminkeltávolító zselé

 3 az 1-ben Sminkeltávolító zselé: Az esti rutin szuper kellékének bizonyult. A gélt egy kis vízzel vagy nedves arcra felvisszük, bemasszírozzuk és már moshatjuk is le a sminkkel és a szennyeződésekkel együtt. A tisztító gél tökéletesen tisztítja, oxigenizálja és frissíti a bőrt.

Pure Algue Frissítő Arctisztító zselé

Pure Algue Frissítő Arctisztító zselé: Ez a gél is tökéletesen tisztít és eltávolítja a sminket is, de érdemes utána még micellás lemosóval is áttörölni a bőrt.

Pure Algue Hidratáló micellás víz

Pure Algue Hidratáló micellás víz: Megesik, hogy a tartós szempillaspirál nem tűnik el teljesen, ha arctisztító gélt vagy lemosót alkalmazunk. A micellás víz megbízhatóan eltünteti a tartós smink nyomait is, friss textúrájának köszönhetően puhává, tisztává és lazábbá teszi a bőrt.

Heti tisztítás

Hetente kétszer érdemes az arcunkkal a napi rutinon túl is törődnünk, ilyenkor jöhet a radír vagy a maszk.

Pure Algue Zselés arcradír: Finom szemcséi azonnal eltávolítják az elhalt hámsejteket a bőrünkről, de közben a mikroalgák szuperereje ugyanúgy feltölti a bőrünket oxigénnel.

 Pure Algue Oxigénes hidratáló maszk: Amikor úgy érezzük, hogy a sok smink jobban igénybe vette a bőrünket, érdemes a hidratáló maszkot is alkalmazni hetente kétszer. A maszkot kézzel (még jobb, ha ecsettel) vigyük fel a teljes arcra és a nyakra – kihagyva a szem környékét. 10-15 perc után mossuk le langyos vízzel. Máris úgy érezzük, hogy a bőrünk fellélegzett…

Bővebb infót a Pure Algue termékcsaládról ITT találsz!

Promóció