Páros nyaralás, páratlan élmények a Carbonában

2021. június 09.
Végre kiszakadhatunk az otthoni környezetből, eljött az idő a pihenésre, a kikapcsolódásra és a nagy betűs szabadságra. Ne hagyjuk, hogy a szürke hétköznapok kedvünket szegjék, engedjünk a nyár és a vizes élmények hívó szavának. Éljük át a NaturMed Hotel Carbonában az igazi romantikus pihenés semmivel össze nem hasonlítható érzését a 4,5 hektáros park ölelésében.

Wellness & Relax

Az 1000 m2 vízfelület már önmagában feledhetetlen élményt kínál. A NaturMed Hotel Carbonában egyszerre strandolhatunk, sportolhatunk és szaunázhatunk, de megpihenhetünk a saját forrásból fakadó termálvízben, igazi ízelítőt kapva a spa életérzésből. A Carbonában három fürdő és hat medence közül választhatunk, és érdemes is mindegyiket kipróbálni, mert más-más élmény megmártózni bennük. A napozás szerelmesei egy csobbanás után a mediterrán stílusú kertben vagy a Neptun Pool Bárban egy hűsítő koktél mellett kóstolhatnak bele a felhőtlen nyár hangulatába. Lubickoljunk az élményekben!

Kényeztetés felsőfokon

A nyári szabadság remek időszak egy-egy új spaajánlat kipróbálására. Engedjük meg megunknak a kényeztetést, és éljük át az újjászületés érzését több mint 80-féle kezelés és 40-féle masszázs bármelyikével. Lehetőségünk van a párunkkal közösen egy-egy kezelésen részt venni: a páros masszázs mindkettőnknek garantálja az ellazulást, miközben csokoládéval és pezsgővel kényeztethetik magukat.

Kulináris örömök

Ki ne szeretne nyaralása során ínyenc fogások közül válogatni és gasztronómiai kalandozásokban részt venni? Adjuk át magunkat a gondosan válogatott alapanyagokból készült nemzetközi és helyi ízek csábításainak a Carbona éttermében. Nincs is jobb egy meghitt beszélgetésnél egy finom bor mellett, melyhez partnerborászataik gazdag választékot biztosítanak. Nem csoda, hogy ilyen kényeztetés mellett mindenki azt szeretné, hogy még tovább tartson a nyaralás. És miért is ne? Most legalább 5 éjszaka foglalása esetén, a félpanziós ellátáson túl délben különféle, ízletes levesekkel is várják.

Személyre szabott romantika

Arra vágyunk, hogy megélhessük a párunkkal együtt a teljes harmóniát nyaraláskor? Engedjük szabadjára a képzeletünket! Kezdjük a napot lustálkodással és rendeljük szobánkba a pezsgős reggelit. Folytassuk a közös pihenést a wellnessrészlegen, csobbanjunk az élményfürdőben, majd relaxáljunk saját forrásból feltörő gyógyvizükben. Mindenképp érdemes egy sétát tenni Hévízen, a romantikus kisváros egy igazi kis ékszerdoboz. Egy gyertyafényes, kettesben töltött vacsora biztosan megkoronázza a napot, sőt még egy koktél a Platán bárjukban igazi vágykeltő lehet.

Aktív feltöltődés

Állandó mozgásban vagyunk? A Carbonában a vakáció alatt sem kell lemondanunk a sportolásról: a 25 méteres uszoda és fitneszterem mellett 18 féle, díjmentesen igénybe vehető mozgásformát is kipróbálhatunk. A környéket akár két keréken is felfedezhetjük: a hotel kerékpár-bérlésére is lehetőséget biztosít. Kulturális élményekben is bővelkedik a környék: a Carbonától csupán 7 km-re található a keszthelyi Festetics-kastély, valamint felfedezésre csábító várak (Sümeg, Szigliget) is elérhetők autóval akár fél órán belül. Ha pedig ki sem mozdulnánk a szállodából: Nálunk a Világ tematikus, színes programsorozat, számtalan zenés est és kulináris élmények garantálják, hogy a nyaralás aktív és emlékezetes legyen.

Promóció