Tapintható magabiztosság az Eucerin bőrápolójával

2021. október 06.
Nemcsak a mimikánk, de a bőrünk is sok mindent elárul rólunk, egészségügyi és lelkiállapotunk egyaránt tükröződik arcunkon. Az egyik legnagyobb problémát a visszatérő aknék szokták okozni, amelyeket nehéz kezelni, eltüntetni pedig még nehezebb. Szerencsére az Eucerin DermoPure bőrápoló termékcsaláddal lehetséges az újjászületés: a mélytisztító és bőrnyugtató termékek rendszeres használatával bőrünk ápolt, tiszta és üde marad, mely magabiztos megjelenést biztosít számunkra.

Legnagyobb ellenségünk, az aknék

Az aknét legfőképp a kamaszkornak tulajdonítják, de valójában bármelyik életkorban előfordulhat. Akkor jön létre, ha a bőrben található faggyúmirigyek kivezető nyílása valamiért eltömődik. Lehetnek enyhe tünetei, amelyek legtöbbször maguktól eltűnnek, viszont súlyos esetekben fájdalmas csomók is kialakulhatnak a bőr felső rétegeiben. 

Rizikófaktor lehet, a bőr számára nem megfelelő hatóanyagok alkalmazása, ugyanakkor a mobiltelefon, bukósisak vagy a szoros inggallér is előidézheti, hiszen felületükről a szennyeződések az arcunkra kerülhetnek. Fontos megjegyeznünk, hogy a hormonális változások vagy a családi hajlam sem elkerülhető tényező az aknék kialakulása esetében, de megfelelő bőrápolással sokat tehetünk ellenük.

Eucerin Dermopure-ral az aknék ellen 

Az Eucerin DermoPure termékcsaládot úgy fejlesztették ki, hogy a bőrhibák és az akné kialakulásának fő okaira hasson. Hatékonynak bizonyul a mikrogyulladások és a túlzott faggyútermelés ellen, megelőzi a fekete és fehér mitesszerek kialakulását, és megakadályozza, hogy elszaporodjanak azok a baktériumok, amelyek pattanások formájában látható gyulladást okoznak a szervezetünkben. 

A termékekeben megtalálható összetevők nagy szakértelemmel lettek kiválogatva: a Licochalcone A kiemelkedően hatékony gyulladásgátló, amely enyhíti az irritációt, és segít csökkenteni a kipirosodást, a szalicilsav pedig pórustisztító hatású antibakteriális összetevő – ez csökkenti a bőrhibákat és meggátolja újbóli kialakulásukat. 

A termékcsalád gyengéd, mégis hatékony arclemosói biztosítják a megfelelő tisztítást: az Eucerin DermoPure Mélytisztító micellás arclemosó eltávolítja a sminket és a fölösleges faggyút, anélkül tisztít, hogy irritációt okozna vagy károsítaná a bőr természetes, hidratációs védőrétegét.

A reggeli rutin részeként, vagy akár a smink megalapozására alkalmas az Eucerin DermoPure Mattító fluid, hiszen 8 órán át mattá teszi a bőrt, valamint a Eucerin DermoPure fedőstift kettő-az-egyben korrektor, mely csökkenti és elfedi a pattanásokat.

Az éjszakai regenerációban az Eucerin DermoPure Bőrmegújító szérum lehet segítségünkre, hatása már egy hét után kezd megmutatkozni: a bőr állapota javul, és idővel egyre tisztább és bársonyosabb megjelenésű lesz.

Keresd őket a partnerpatikákban!

Promóció

Olvass tovább!