Kipróbáltuk: így fiatalít a fehér szarvasgombás luxus arcápoló

2021. december 13.
Nemcsak a bőrt, de a lelket is kisimítják a Maria Galland anti-aging kozmetikumok, amik nemcsak a luxus életérzésből adnak tapintható ízelítőt, de a látványos fiatalodásból is.

anti aging krém

Édesanyám már kislányként megtanította, hófehér bőröm gondos odafigyelést, gyengéd törődést igényel; ápolnom kell, hogy ne pirosodjon és ne száradjon ki, védenem kell a napsugaraktól, az ismeretlen kemikáliáktól – de a növényekre, a természetes hatóanyagokra bátran rábízhatom magam. Tőle tudom, hogyan kell étkeznem és mozognom ahhoz, hogy bőröm megőrizze egészségét, ahogy azt is, hogy csakis és kizárólag megbízható és minőségi kozmetikumokat használjak.

Maria Galland Creme Mille

 

Az ő útmutatásai – és parfümjének kellemesen púderes illata – jutottak eszembe akkor, amikor lecsavartam a francia luxusmárka, a Maria Galland CRÈME MILLE arckrémjének fedelét, és beleszippantottam az üvegcsébe. A luxus anti-aging krém illata egyből megidézte édesanyám alakját, a mindig sikkes, ápolt és okos nőt, aki mellett elhaladva nem lehetett nem beleszippantani a levegőbe. Természetesen nemcsak a krém illatával nem lehet betelni, hatása már a felhordást követő tizedik másodpercben magával ragad. A több, mint hetven összetevőből készült krém nem szívódik fel azonnal, előbb megsimogatja, beillatozza és puhán betakarja a bőrt, hogy aztán mélyen felszívódhasson és perceken belül látványosan vitalizálja a bőrt. A különösen hatékony nappali és éjszakai krém olyan hatékony összetevőkből készült, mint az aminosavakban és ásványi anyagokban gazdag, intenzíven hidratáló fehér szarvasgomba, a 24 karátos arany, a makadámia dióból előállított macadamiate, a hyaluronsav, az alma őssejt kivonat, az alga, a Babassu olaj vagy épp a szőlőmag olaj. A krém a megannyi jótékony összetevőnek köszönhetően intenzíven hidratál, energetizálja, kisimítja, feszesíti és rugalmassá teszi a bőrt, újraépíti a bőr szerkezetét, és védi a különféle külső, káros hatásokkal szemben. Használni reggel és este is tökéletes választás, a megtisztított arcbőr mellett a nyak és a dekoltázs is meghálálja a gazdag hatóanyagokat.

Maria Galland

 

Ugyan nehéz elképzelni, hogy a krém hatása fokozható, de a szokatlanul bársonyos textúrájú – és a krémhez hasonlóan izgalmas, füvészkert illatú – anti-aging Maria Galland Mille Serum érezhetően és láthatóan rajzolja át a legfáradtabb arcot is, az elmélyült mosolyráncok, a szemöldöke között futó mérges árkocskák mintegy fellélegeznek, megadják magukat, és finomabb, szerethetőbb, napok múltán szépséges textúrát kapnak. A szérum nemcsak az érzékeny bőrre van látványos hatással, minden bőrtípushoz kiváló.

Maria Galland

A krém és a szérum mellett szinte már luxus kényezetés a Maria Galland MILLE LA CRÈME YEUX szemkörnyékápoló, ami gazdag összetevőinek és tápláló textúrájának köszönhetően nemcsak a smink alá képez sima, feszes alapot, de az alvás jótékony hatását is fokozza. Könnyen megeshet, hogy reggel nem hiszünk majd a szemünknek.

Fotó: Getty Images

Promóció

Olvasd el ezt is!