Tavaszi megújulás a víz erejével – Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

2022. április 28.
A tavasz gyengéd napsugarai újraélesztik a természetet és a bennünk élő vágyat, hogy feltöltsük szervezetünk hiányos vitaminkészletét és kisimítsuk megfeszült idegszálainkat. Egy jól időzített tisztítókúra és a rendszeres testmozgás mellett, komplex megoldást jelenthet akár egy néhány napos fürdőkúra is.

Az idén 20. jubileumi születésnapját ünneplő Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben egyhelyben megtalálhatók a sikeres kúra legfontosabb kellékei: a magas és kiváló összetételű ásványianyag-tartalmú gyógyvíz és az arra épített gyógyászati- és wellness kezelések, ráadásul nem is akármilyen minőségben.

Egészségben fürdőzve

A kitűnő minőségű, 1 200 méter mélységből előtörő, különlegesen selymes sárvári gyógyvízzel töltött medencékben megpihenhet a test és lélek, feledve a hétköznapok gondjait. A 43°C-os alkáli-hidrogén-karbonátos gyógyvíz főként nátrium-kloridot, hidrogén-karbonátot, nyomelemeket tartalmaz, ként és radont azonban nem. Kiválóan alkalmas mozgásszervi megbetegedések gyógykezelésére, rehabilitációra, sportsérülések utókezelésére, neurológiai tünetegyüttesekre és prevencióra, illetve izomlazító fürdésre is.

Személyre szabott szolgáltatás

A fürdőkúrát gyógyászati kezelések teszik teljessé. A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő modern gyógyászati részlegen kiváló reumatológus orvosok és szakképzett terapeuták gondoskodnak a megújulásra vágyó vendégek jó közérzetéről. Bár a klasszikus fürdőkúrák akár több hetesek is lehetnek, azoknak is érdemes célzott kezeléseken részt venni, akik csak néhány napra tudnak kiszakadni a mindennapok taposómalmából. Ezekről akár a fürdő szakorvosával is konzultálhatunk, aki személyre szabottan állítja össze az optimális kezeléseket, válogatva a fürdő balneoterápiás-, fizio- és elektroterápiás kezelései, valamint az alternatív terápiás módszerek és masszázsok közül.

TIPP: Ha egy komplett élményt szeretne, akkor feltétlenül próbálja ki a JUBILEUMI EGÉSZSÉGCSOMAGOT, amely a fürdőbelépőn túl egy 20 perces gyógymasszázst és egy, a sárvári gyógyvíz felhasználásával készített Mesterbalzsamot és szappant is tartalmaz. A kedvezményes születésnapi csomag ára: 10 500 Ft-tól.

Minden egy helyen

Ha rövid időre érkezünk, fontos szempont, hogy a fürdő közel legyen. Erre kínál megoldást a négycsillagos VitalMed Hotel Sárvár, mely közvetlenül a fürdő épületében található. Május 31-ig kedvezményes Kikelet csomagot*is foglalhatunk, mely 2 főre, 2 éjszakára szól. A csomag ára nemcsak a szálláshelyet és a bőséges büféreggelit tartalmazza, hanem 3 napra szóló korlátlan belépőt a fürdőbe, szaunavilágba és fitnesz részlegbe, valamint egy 20’ perces Lendület masszázst és kétórás kerékpárhasználatot is, hogy kedvünkre fedezhessük fel Sárvárt, ezt az elbűvölő kisvárost.

*A Kikelet csomag május 31-ig rendelhető.

Promóció