A Baileys minden alkalmat megédesít – Így válaszd ki a tökéletes likőrt

2022. május 11.
Ízesítheted vele a jegeskávédat, koccinthatsz egy pohárral a családi ünnepeken, és még ajándéknak is tökéletes - a Baileys egyre bővülő kínálatában te is megtalálhatod az ízlésedhez és hangulatodhoz legjobban illő krémlikőrt. Neked melyik a kedvenced?

Baileys Original: nem csak az ünnepi időszak sztárja

Baileys-Original

A klasszikus Baileys krémlikőrt senkinek nem kell bemutatni: legyen akár karácsony, akár egy születésnap, vagy bármilyen rangos esemény, a tradicionális ír whisky és a friss tejszín harmonikus keverékeként megkomponált ital minden alkalmat megédesít. Az igazi ínyencek nemcsak kortyolva, hanem akár desszertként is fogyaszthatják, míg a kávérajongók cappuccinojukat vagy latte-jukat tehetik igazi kulináris élménnyé az ír krémlikőr aromájával.

Baileys Chocolat Luxe: a csokiimádók kedvence

Baileys Chocolat Luxe

Nem véletlen, hogy a Baileys Chocolat Luxe 2014-ben aranyérmet nyert a San Francisco World Spirits világversenyen! A Baileys Chocolat Luxe maga a pohárba töltött csokoládé: egy palack elkészítéséhez több, mint 30 gramm valódi belga csokoládét használnak fel. A Baileys Chocolat Luxe a kakaó kesernyés utóízét elegyíti a Baileys eredeti ír krémlikőr gazdag, karamellás harmóniáival. Hogy az élmény teljes legyen, felszolgáláskor ügyelj a részletekre: a jégre töltött Baileys Chocolat Luxe-ot díszítsd egy friss málnaszemmel, keverd meg és élvezd a ízek tökéletes összhangját!

Baileys Salted Caramel: ha valami különleges élményre vágysz

Baileys Salted Caramel

A Baileys Salted Caramel a lágy karamell és a bársonyos Baileys Original Irish Cream harmóniájából jött létre, egy leheletnyi sóval meghintve. Jó hír az édesszájúaknak, hogy ez az ital sem csak magában, jégen fogyasztva ajánlott – bátran használhatod a különféle desszertek, sütemények ízesítésére is! Ezzel a sós karamellás krémlikőrrel igazán könnyűvé válik az édes élvezetek halmozása.

Baileys Strawberries & Cream: a nyár felejthetetlen íze

Baileys Strawberries & Cream

Ne maradj le róla, hiszen most korlátozott ideig te is megkóstolhatod a Baileys nyári különlegességét, a Strawberries & Cream krémlikőrt. Ennek a limitált kiadású italnak az érett eper, az ínycsiklandó vanília, egy csipetnyi fehér csokoládé, és az ellenállhatatlan Baileys találkozása alkotja a lágy, selymes ízét.​ A Baileys Strawberries & Cream a forró nyári napokat is megédesítheti: használd bátran a kedvenc fagyid, jégkrémed, vagy jeges kávéd ízesítésére!

Promóció