Stílusos bútorok egyetlen kattintással

2022. szeptember 12.
Egy webshop, ahol egyetlen kattintással dizájner bútorok és kiegészítők ezrei között böngészhetünk: ez a Beliani. Az üzlet célja, hogy minden otthonba modern, praktikus és időtálló termékeket jutassanak el, megfizethető áron, garantálva a kellemes vásárlási élményt is.

A Beliani olyan online áruházat szeretett volna létrehozni, amely stílusos árucikkek hatalmas gyűjteményét kínálja gyors szállítással, egyenesen a vásárlók otthonába. Büszkék rá, hogy az általuk forgalmazott bútorok és kiegészítők mára 16 európai ország számos háztartásában megtalálhatóak.

beliani-butor-otthon-dizajn-kiegeszito

 Változatos kínálat és egyedi dizájn, teszi kiemelkedővé a webáruházat. A beliani.hu oldalon több mint 100 000 terméket találhatunk több kategóriában, kezdve az otthoni és kerti bútoroktól a kiegészítőkig és dekorációkig. Céljuk, hogy a legjobb minőséget kínálják a versenyképes árakon, így könnyedén létrehozhatjuk álmaink otthonát.

beliani-butor-otthon-dizajn-kiegeszito

Meríts ihletet enteriőr képeikből, és böngéssz szoba vagy stílus szerint. Az oldalon könnyedén berendezhetsz beltérre és kültérre is, a kínálatban ugyanis impozáns kerti kollekció is található. Boho rattan bútorok, stílusos fém társalgógarnitúrák és hagyományos fából készült asztalok, székek vagy nyugágyak – a Belianin minden megtalálható!

beliani-butor-otthon-dizajn-kiegeszito

Válassz az ízlésednek megfelelő ülőgarnitúrát és egy fotelt, párosítsd praktikus kávézó- vagy kisasztallal, egészítsd ki stílusos szőnyeggel és trendi dekor kiegészítőkkel! Fedezd fel a hálószobabútor-kollekciót, és találd meg a legjobb ágyat a tökéletes éjszakai alváshoz. Válaszd ki a számodra leginkább megfelelőt: legyen az dupla vagy king-size, szövet, bőr, fa vagy fém, kontinentális vagy paneles. És ne felejts el hozzáadni a vásárlásodhoz egy minőségi matracot a napi stressz enyhítésére. Szánj rá egy pillanatot, és fedezd fel a teljes kínálatot – szekrényeket, fürdőszoba garnitúrákat, irodai bútorokat, világítást és még sok mást!

A Belianinál az ügyfelek elégedettsége a legfontosabb. Tisztában vannak vele, hogy az online vásárlás kihívást jelenthet, ezért számos további szolgáltatást kínálnak a folyamat megkönnyítésére. Az ingyenes kiszállítástól és visszaküldéstől az akár 5 éves garanciáig mindent megtesznek a vásárlási élmény javításának érdekében. Látogass el a weboldalra, és próbáld ki te is a Belianit!

Promóció

Olvass tovább!