Kényelmes macskaágy és látványos éjjeliszekrény egyben

2022. július 27.
Egyre több olyan bútor készül, ami egyszerre tartja szem előtt a kiskedvencek és gazdáik igényeit. Az Igloo névre keresztelt különleges, macskaágyként is használható éjjeliszekrény (vagy éjjeliszekrényként is használható macskaágy) pont ilyen.

A Teixeira Design Studio mögött álló Joao Teixeira ezúttal olyan multifunkcionális bútordarabot tervezett, amit a macskák és gazdáik is szívesen használnak majd. Az Igloo névre keresztelt éjjeliszekrény/macskaágy praktikus, mégis látványos darab: a minimalista, falábakra helyezett körlap kényelmes pakolófelületet biztosít akár éjjeliszekrényként, akár dohányzóasztalként használjuk a tárgyat, alatta pedig iglu alakú macskafekhely kapott helyet.

iglu-macskabutor-ejjeliszekreny-otthon

Az Igloo azért jött létre, hogy a hagyományos macskáknak szánt kiegészítőkkel szemben olyan tárgy szülessen, amit a (dizájnérzékeny) kisállat-tulajdonosok is büszkén kitesznek majd otthonukban. Ezért „bújtatták” a letisztult fekhelyet egy szintén egyszerű, skandináv stílust követő darabba. A macskák pedig egyébként is szívesen bújnak különböző bútorok alá, szóval valószínűleg nem lesz kifogásuk a spéci éjjeliszekrénnyel szemben.

iglu-macskabutor-ejjeliszekreny-otthon

Forrás: DesignBoom

Olvass tovább!