3 szett 3 stílusban, amik tökéletesek lehetnek szilveszterre

2022. december 16.
Nem tudod még, milyen legyen a szilveszteri outfit? Mutatunk hármat, amik segíthetnek a választásban.

Eldőlt a helyszín meg van a társaság? Akkor már csak egy dolog hiányzik: a tökéletes szilveszteri outfit. Ha szilveszteri buliról van szó, alapelem a csillogás, jöhetnek a flitterek, a strasszok, és persze a szexi fazonok. De hogyan válasszunk, hogy az összhatás ne legyen too much?

Egyszerű: elég, ha egy statement darab van rajtunk, minden más ruha és kiegészítő szolgáljon annak kísérőjeként. Az összhatást ezt nem tompítja, sokkal inkább egyensúlyba hozza és egésszé teszi. Ugyanez igaz a szabásvonalakra is. Csábítóan szexik az alig ruhák, ám amellett, hogy nem a világ legkényelmesebb dolga egy mélyen dekoltált bodycon miniben partizni, még nem is a legkifinomultabb választás. Ha a dekoltázsra szavazunk, nem kell derékig sliccelni a ruhát, és fordítva. Mindennek jegyében állítottunk össze a Zalando kínálatából három outfitet, melyek szuperek lehetnek a közelgő szilveszteri buliba.

Dark glamúr

Mi tagadás, ránk is hatott Wednesday Addams buliszettje, aminek felnőtt kiadása szilveszterre sem utolsó: dögös tüll ruha, szexi spagettipántok, amihez passzol a bőr blézer, végtére is tél van. A platform cipő szinte kötelező része az outfitnek, amit egy elegáns táska komolyabbá, egy karakteres fülbevaló egyedibbé tesz.

 

Fülbevaló – Patrizia Pepe – Zalando 26 99 Ft / Koktélruha – Never Fully Dressed – Zalando 49 490 Ft / Bőr blézer – Liu Jo – Zalando 67 990 Ft / Alkalmi táska – Valentino Bags – Zalando 22 890 Ft / Platform cipő – Koi Footwear – Zalando 21 990 Ft

Elegáns ragyogás

Ha a klasszikus vonal közelebb áll hozzánk, jöhet a csillogás, talpig elegánsan. Egy flitteres midi ceruzaszoknya igazi statement darab, aminek fényét nem harsogja túl, ám lágyan viszi tovább a szatén. A ruhák színeivel játszadozni ér a kiegészítők megválasztásakor is, szettünk megkoronázása pedig egy szép magas sarkú lesz.

Szatén felső – Gina Tricot – Zalando 15 990 Ft / Flitteres midi szoknya – Pieces – Zalando 16 990 Ft / Fülbevaló – Pieces – Zalando 6 990 Ft / Kézitáska – Mascara – Zalando 15 490 Ft / Tűsarkú slingback  – DeeZee – Zalando 19 490 Ft

Sikk zsebekkel

A szilveszteri outfitnek persze nem kötelező eleme a szoknya. Egy alkalmi overál is tökéletes választás, az elegancia mit sem sérül, miközben kétségtelenül kényelmesebb, ha nadrágban lehetünk. Egy jól szabott fekete kezeslábas jó divatbefektetés, amit később is felvehetünk más alkalmakra. Szilveszterre remekül passzol hozzá a flitteres blézer és a fénylő clutch, ha pedig hiányzik a szín, a kiegészítőkkel azt is belecsempészhetjük az összeállításba.

 

Alkalmi overál – Wal G. – Zalando 18 990 Ft /Flitteres blézer – Next – Zalando 48 690 Ft / Alkalmi táska – Anna Field – Zalando 6 400 Ft / Smaragdzöld függő – Lauren Ralph Lauren – Zalando 11 990 Ft / Magassarkú slingback – Raid Joni – Zalando 16 990 Ft

Promóció

Ezt olvastad már?