Az arany körmök is lehetnek nagyon ízlésesek

2022. november 24.
Hezitálsz, hogy bevállald-e az arany körmöket az ünnepi szezonra? Az alábbi inspirációkat bátran viheted a körmösödhöz, biztosan nem fogod túl soknak vagy ízléstelennek látni a végeredményt.
  • Attól, hogy egy körömfestés aranyszínű, még lehet ízléses és visszafogott, a titok az arányokban rejlik.
  • A karácsonyra is tökéletes arany körmök hivalkodó, közönséges jellegét úgy lehet tompítani, ha nem minden köröm egyféleképpen van kifestve, vagy ha a klasszikus nagy csillámos festékek helyett például a tükörhatású lakkokat kérjük a körmösünktől.
  • Összeállításunkban gondoltunk az irodistákra és a hivatalos megjelenést követelő szakmák képviselőire is.

Mégis hogyan lehet a csillogás királynője, az arany visszafogott és ízléses körmön? Alábbi összeállításunkban összegyűjtöttünk olyan manikűröket, melyek egyszerre csillogóak, így tökéletesek karácsonyra vagy szilveszterre, de kellően kifinomultak ahhoz, hogy az ünnepek előtt a munkahelyünkön megjelenjünk velük.

1. Csendes éj a körmökön

A csillagmintás arany körmök a legjobb opciók arra, ha visszafogott módon, de mégis ünnepi fénybe öltöztetnénk a körmeinket.

2.  Aranytömbök fénye

Az utóbbi év nagy slágere ez a tükörfelületű manikűr, ami arany változatban éppen olyan, mintha aranytömbökből faragtuk volna ki a körmeinket. Az biztos, hogy ez a festés a bevállalósaknak való, de fogjuk fel úgy, mint egy luxus statement ruhadarabot vagy kiegészítőt!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elite Estetica (@eliteesteticaancona)

 

Ügyesebbek akár otthon is megpróbálkozhatnak a fényesen csillogó arany francia manikűrrel, a Nail Journal csatorna megmutatja, pontosan hogyan!

3. Arany körmök eleganciája

Ha előnyben részesítjük az elegáns, előkelő stílust, akkor ez lesz az idei karácsonyi szezon sztárja – már ami a manikűrünket illeti. Fantasztikusan áll áttetsző lakk fölött is, így nem fogunk átesni vele a stílus lovának másik oldalára.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rok Sa (@r_nails_o)

4. Amikor csak az egyik körömre kerül az aranyból

Manapság már nem lepődünk meg azon, ha nem minden körmünk egyformán festett vagy díszített. Ha túl soknak éreznénk minden körmünket teljes egészében arany csillámokkal díszíteni, akkor festessük fel csak a gyűrűsujjunkra az ünnep fényét!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dominika Mrowiec (@dm.nails_beauty)

Az arany csillámok nagyszerűen mutatnak nemcsak nude színű alapon, de akár szürke vagy fekete alapszín felett is.

Az arany csillámok nagyszerűen mutatnak nemcsak nude színű alapon, de akár szürke vagy fekete alapszín felett is.

5. Oldie but goldie

Ebből a válogatásból sem maradhat ki természetesen a francia manikűr, ezúttal azonban egy kis csavarral. Ugyanis a fehér körömvégek helyett idén nyáron arattak a neonos festések. Ennek a karácsonyi változata ez az arany csillámokból festett francia manikűr. Visszafogott, klasszikus, mégis modern és ünnepi.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Argjira Podrimqaku (@nailsbyargjira)

Kiemelt fotó: Getty Images

Ezt már olvastad?