Így óvd a hajad, hogy tavaszra ragyogó tincseid legyenek

2023. április 05.
Kisütött a nap, de miközben a természet millió, vibráló színben és legszebb pompájában újjáéled, a tincseid gyengék és élettelennek tűnnek? Lássuk, hogyan is tehetsz a legtöbbet a hajad azonnali átalakulásáért és hozhatod vissza a hajszálaid egykori ragyogását.
hajregeneralas-azonnal

A tavasz az életöröm, a szépség, a megújulás ideje, amikor is a természettel együtt mi is szeretnénk kicsit megújulni. Sokan ilyenkor tavaszi tisztítókúrába vágnak, dübörög a nagytakarítások szezonja, a téli hidegben és szélben elfáradt bőrünknek pedig ampullák, szérumok és mélytápláló pakolások sokaságával kedveskedünk.

Fókuszban a haj

A hajunk ugyanakkor legalább ennyi figyelmet érdemelne. A hónapokon át tartó időjárási viszontagságok ugyanis alaposan kikezdik a hajkoronánkat, amely emellett rengeteg más roncsoló elemmel nézhet szembe a hétköznapok során. Természetesen mindig a legjobb formánkat szeretnénk hozni, így a frizura tekintetében olyan, egészen általánosnak számító műveletekkel terheljük akaratlanul is a hajunk egészségét, mint a határozott, nem túl gyengéd kifésülés, szőkítés, hajfestés vagy éppen a magas hővel dolgozó hajformázási eszközök bevetése. A hajunk szépsége pedig mindeközben céljainkkal ellentétben csorbul, az ok pedig a hajszálaink felszíne alatt rejlik. Az itt lévő molekuláris kötések ugyanis a számos behatás következtében sérülnek, ennek eredménye pedig egykori ragyogó hajkoronánk fényének, életerejének elvesztése lehet.

A külső agresszorok (pl. a szél, a klímaváltozás, azaz a fűtés és az utcai, téli hideg váltakozása, az UV-sugarak, a szennyezett levegő) ellen sapkával és speciális termékekkel is védekezhetünk, de az otthoni hajápolási rutinunkat illetően szintén érdemes tudatosabbnak lenni. Fésülködjünk gyengéd mozdulatokkal, ha lehet, ritkább fogú fésűvel, és kezdjük a fésülést a hajvégektől. A hajformázó, -szárító eszközökön az alacsonyabb hőfokot érdemes választani, a hajfestékek esetében pedig jól nézzük meg, milyen minőségű termékkel és milyen gyakran festhetjük a hajunkat.

Ha már megtörtént a baj

hajregeneralas-azonnal

Azonban akkor sincs minden veszve, ha az említett külső hatások és a hajkezelések már gyengévé és igénybe vetté tették a hajszálainkat. Ma már rég nem csak egy jó fodrász és egy olló, azaz egy rövidebb frizura a megoldás. A száraz, élettelen hajvégek, hajszálak ugyanis egy különleges innovációnak, egy valóban szupermélyen ható hajápolónak hála visszanyerhetik egykori életerejüket.

A L’Oréal Paris első hajápolási termékcsaládja rögtön három termékkel érkezik a haj intenzív regenerálása érdekében. Az Elseve Bond Repair a citromsav koncentrációjának erejével ígér azonnali megújulást azoknak, akiket elkeserít a hajszálaik legyengült állapota, de nem frizuraváltással, hanem az egészséges állapot visszaállításával szeretnék orvosolni a hajprobémáikat.

Intenzív regenerálás 3 lépésben

Az új Bond Repair termékcsaládban három igen erős, nagytudású tag sorakozik fel. Egy sampon előtti ápoló, amely a termékcsaládban a legmagasabb koncentrációban tartalmaz citromsavat, és amely az innovatív hajkötés-regenerálás mellett különleges érzéki élményt is nyújt mennyei, grapefruit-egzotikus virágos illatával.

A hajregeneráló rutinunk második lépése itt a Bond Repair sampon, hű, akár napi szinten is bevethető társunk lesz. Kíméletes, mégis hatékony, hathatósan segít regenerálni a belső hajkötéseket. Záróakkordként a Bond Repair balzsam végez komoly munkát a táplálásra szoruló tincseinken. Ez az ápoló balzsam a citromsav erejével erősíti meg a hajat és zárja le a haj kutikuláit, mindezt a maximális ápolásért a hajszálak számára.

hajregeneralas-azonnal

 

Csupán 10 perc a haj megerősítéséért!

  1. lépés: Bond Repair sampon előtti ápoló, 12% hajkötés-regeneráló hatóanyag-kombináció citromsavval: Intenzív kiöblítendő ápoló samponos hajmosás előtti használatra a haj mélyebb regenerálásáért. Hajmosás előtt a nedves hajra vidd fel és hagyd hatni 5 percig, majd alaposan öblítsd le.
  2. lépés: Bond Repair sampon, 5% hajkötés-regeneráló hatóanyag-kombináció citromsavval: Nedves hajra vidd fel és masszírozd a hajon, majd öblítsd ki.
  3. lépés: Bond Repair balzsam, 10% hajkötés-regeneráló hatóanyag-kombináció citromsavval: A haj hosszára és végeire vidd fel, a haj fésülés közbeni töredezésének megelőzéséért. Hagyd hatni 3 percig, majd öblítsd le.

Promóció