Minket elvarázsolt: teszteltük a L’oréal Paris Elseve Bond Repair termékcsaládját

2023. május 17.
Egészségesebbnek látszó tincsek, ápolt haj, finom illat – ezekért szerettek bele a Marie Claire lelkes tesztelői a L'oréal Paris Elseve Bond Repair termékcsaládjába.

Az erőteljes fésülés, a magas hőfokon való szárítás vagy a gyakori hajfestés bizony igénybe veheti a hajszálakat. Ezekre a problémákra alkotta meg a L’Oréal Paris vadonatúj termékcsaládját, a haj meggyengült kötéseit erősítő Bond Repairt.
A Marie Claire magazin és a marieclaire.hu felhívására jelentkező 25 és 55 év közötti nők közül 98-an tesztelték a samponból, balzsamból és hajmosás előtti ápolóból álló terméksort. Az eredmény magáért beszél: 84 százalékuk elégedett volt a termékekkel, 93 százalékuk pedig másnak is ajánlaná őket.

A citromsav erejével

Hogy mitől olyan különleges ez a termékcsalád? A legtöbb hajápoló hagyományosan a hajszálak külső rétegét, a kutikulát regenerálja. Sérült, töredezett haj esetén azonban a belső réteg, azaz a hajkéreg is támogatásra szorulhat, mert a káros külső hatások a kéreg belsejében lévő keratinrostok közötti kötéseket gyengítik, roncsolják. A L’Oréal Paris Bond Repair hajápolók a szálak mélyén hatnak, a bennük lévő citromsav lehetővé teszi a hajkötések regenerálását. A termékcsalád sampon előtti ápolóból, samponból és balzsamból áll, a jelentkezők ezeknek a hatását tesztelhették a tincseiken.

„Puha, lágy esésű és könnyen kezelhető lett a hajam. Ez a termékcsalád biztosan családtag lesz nálam, hajápolás terén megtaláltam az igazit.”

Puha és illatos

A tesztelők 84 százaléka elégedett vagy nagyon elégedett volt a termékekkel, 81 százalékuk a jövőben is vásárolná őket. Amit a leginkább kiemeltek az előnyök közül, az a fényesebb haj (83%), az egészségesebbnek látszó tincsek (82%), illetve az enyhülő vagy megszűnő hajproblémák (70%) voltak. Emellett magas értékelést kapott még a termékek csomagolása (90%), illata (93 százalékuk kedvelte), valamint a használatot is könnyűnek, egyszerűnek értékelték (94%) – még úgy is, hogy egy viszonylag szokatlan, hajmosás előtt használandó ápolót is tartalmaz a termékvonal. Ahogy egy tesztelő fogalmazott: „Maximálisan elégedett vagyok, hajápolás terén nálam favorit.”

A tesztelők tapasztalatai

Fényesebb haj: 83% Egészségesebbnek látszó tincsek: 82% Másnak is ajánlaná: 93%

Promóció