Máris érkezik az új Krémmánia Beauty Box

2023. június 13.
Hamarosan megjelenik a legújabb Krémmánia Beauty Box, a bőrápolás szerelmesei ezúttal sem fognak csalódni.

Június 15-én jelenik meg a Krémmánia NAOS Monobox, egy szépségdoboz, melynek teljes tartalmát egy forgalmazótól állították össze. Egész pontosan a Bioderma és az Institut Esthederm prémium márkák kínálata adta az alapot, melyek közül több Krémmánia-kedvencet is megismerhettek a beauty box által. A termékek összértéke 25 160 Ft, a doboz ára azonban csak 14 990 Ft plusz postaköltség, így jelentős kedvezménnyel próbálhatjátok ki a bőrápolókat. A Krémmánia Beauty Box ezúttal is egyszeri és limitált mennyiségben lesz elérhető, és egy vásárló maximum egy dobozt rendelhet.

Ezúttal összesen 8 termék került a beauty boxba, melyek közül négy teljes, egy luxusminta, kettő utazó méret, egy pedig packet size lesz. Hogy pontosan milyen kozmetikumok, az maradjon meglepetés, ám néhány dolgot azért elárulhatunk róluk.

 

Bioderma kínálatából hat szuper bőrápolót is kipróbálhattok, ha időben lecsaptok a szépségdobozra. Köztük van a Krémmániások egyik kedvenc napozással kapcsolatos kozmetikuma is, ami a véleményezők szerint nemcsak hatékonyan nyugtatja a bőrt, de regenerálja is azt.

Egy másik kozmetikum nem más, mint egy tápláló hatású termék, ami 24 órás hidratáló hatást nyújt a bőrnek, és azonnali komfortérzettel ajándékozza meg. Minden bőrtípus számára tökéletes eleme lehet a napi bőrápolásnak. 

Hidratálásból és táplálásból persze sosem elég, ezért bekerült a szépségdobozba egy Bioderma testápoló is, ami a márka ígéretei szerint azonnal és tartósan hidratálja a bőrt és segít megerősíteni a bőr védőrétegét.

Itt a nyár, így természetesen nem hiányozhat a dobozból a fényvédő sem. A kategória egy nagyon magas UVA-/UVB-védelmet biztosító darabját tesztelhetitek le, melynek lágy textúrájáról úgy tartják, nem ragad és nem hagy fehér nyomot, így kifejezetten kényelmes érzés a bőrön.

A Bioderma kínálatában számos terméket találhattok, melyeket kifejezetten az érzékeny bőr ápolására fejlesztettek ki. Ilyen az a boxban található kíméletes tisztító is, aminek krémes habja gyengéden tisztítja, hidratálja és nyugtatja az érzékeny bőrt.

Valószínűleg senkinek nem kell bemutatni a Bioderma ikonikus micellás vizét, aminek bár versenytársa akad, egyetlen terméknek sem sikerült még letaszítania a népszerűség trónjáról. Nem véletlen, valóban kiváló arctisztítónak számít, képességeiről ti is meggyőződhettek, ha lecsaptok a szépségdobozok egyikére.

 

Az Institut Esthedermtől két termék került a monoboxba. A francia prémium bőrápoló márkáról érdemes tudni, hogy kozmetikumai különlegessége az egyedülálló és szabadalmaztatott celluláris víz, ami minden formula központi hatóanyaga. Ez a komponens tökéletesen fuzionál a bőrrel, miközben optimalizálja annak anyagcseréjét és segít megőrizni fiatalságát.

A dobozban található két kozmetikum egyike a márka aktuális bőrápoló újdonsága, ami az ígéretek szerint meghosszabbítja a bőr fiatalságát. A másik bőrápoló egy olyan prémiumkategóriás termék, melynek fő hatóanya a celluláris víz, annak minden jótékony, energizáló hatásával, amely tartós és intenzív hidratálással párosul.