Molekuláris szintű hajápolás otthon

2023. november 02.
Nem kérdés, hogy az igénybe vett hajnak különleges ápolásra van szüksége, hogy helyreállítsuk és visszafordítsuk a károsodást. A L’Oréal Professionnel új Absolut Repair Molecular termékcsaládja pont ezt kínálja – ráadásul otthoni használatra.

Amikor a hajunk károsodik, a hajszál peptidekből felépülő molekuláris szerkezete gyengül meg. A peptidek tulajdonképpen peptidkötésekkel összekapcsolódó aminosavcsoportok. Ha a  károsodást szeretnénk visszafordítani, nem elég egyszerűen helyreállítani a peptideket, hiszen a legtöbb peptid túlságosan nagy méretű ahhoz, hogy vissza tudjon jutni a hajszálakba. A L’Oréal Advanced Research kutatóintézet szakemberei viszont alkotórészeire bontották a peptideket, és külön-külön sikerült bejuttatniuk azok alkotóelemeit a hajrostba. Egy ultrakoncentrált összetételű, ötféle aminosavat és akár 2 % peptides hajkötésvédőt tartalmazó termékcsaládot hoztak létre, amely összetevőinek köszönhetően a haj több problémájával is képes felvenni a harcot: egyfelől segítenek visszaadni a haj aminosavtartalmát, regenerálni, másrészt segítenek helyreállítni a haj molekuláris szerkezetét.

A L’Oréal Professionnel Absolut Repair Molecular termékcsalád a már meglévő Absolut Repair termékek mellett jelent meg újdonságként, a szerkezetében erősen sérült hajra ajánlják. A hatékony összetevők molekuláris szinten fejtik ki hatásukat, segítenek megerősíteni a hajrostokat és helyreállítani a haj rugalmasságát és természetes mozgalmasságát.

Mit tanácsol a szakember?

Dudás Attila L’Oréal Professionnel Nagykövet @dudasattila

„A hajápolás lényege, hogy teljesen személyre szabott legyen, amelynek az alapját egy szakemberrel való személyes konzultáció és hajdiagnózis kell, hogy megalapozzon. Az Absolut Repair Molecular termékcsalád a hajápolás jolly jokere, egy olyan megoldás, ami eddig nem volt elérhető a piacon. Széles termékpalettájának köszönhetően a töredezett vagy sérült hajak igazán széles skáláját tudja kezelni, helyes használatához viszont egy szakember véleménye és tanácsai elengedhetetlenek. Elsősorban a haj molekuláris szintű sérüléseit és a haj rugalmasságát hívatott helyreállítani, azonban akár kisebb sérüléseknél is alkalmazható, ha a hajunk állapotának megfelelően választunk terméket az elérhető széles palettából. Ráadásul az Absolut Repair Molecular nemcsak forradalmi hajápolási lehetőséget nyújt, hanem olyan fantasztikus illatot is, ami még a hajmosás utáni napokban is érezhető marad.”

Zsiga Renáta L’Oréal Professionnel Nagykövet @zsigarenata

„Az Absolut Repair Molecular egy lenyűgöző hajápolási újítás. Mivel szőkítve van a hajam, fokozottabban kell figyelnem az ápolására fénye és egészsége fenntartása érdekében, a termékcsalád használata után pedig hajam erősebb, rugalmasabb és egészségesebb hatású lett, így szívből tudom ajánlani a kipróbálását. A termékekkel egy professzionális 3 lépéses otthoni hajápolási rutint alakíthatsz ki sérült hajad ápolására. Elsősorban a haj molekuláris szintű sérüléseire kínál szuper megoldást, de leave-in krémjét a felszíni sérülések kezelésére és a magasszintű hővédelemre is ajánlom.”

Szabó Zsófi műsorvezető véleménye:

„A forgatások és fotózások miatt extrém módon igénybe vett a hajam. Ezért olyan hajápolási terméket kerestem, ami már egy használat után segít regenerálni a hajam. A L’Oréal Professionnel Absolut Repair Molecular termékcsalád már az első hajmosástól kezdve jelentősen javított a hajam állapotán. Ráadásul nagyon kellemes a használata, könnyen fésülhetővé és selymessé teszi a hajam. A legjobb hatás eléréséhez a hajápolási rutinom végén az öblítést nem igénylő pakolást alkalmazom hajban maradó ápolóként. Az eredmény mindig fényes és selymes hajkorona. Ja és imádom az illatát.”

Megoldás otthoni ápolásra

Az Absolut Repair Molecular termékcsalád samponja összetételének köszönhetően tisztítja a hajat, megkönnyíti a kifésülést és rendkívül hatékony ápolást garantál. Használata után a haj érezhetően erősebbé és táplálttá válik. Segít helyreállítani a haj molekuláris szerkezetét, megtisztítja a hajrostokat. Az Absolut Repair Molecular professzionális, koncentrált összetételű kiöblítendő szérum a haj molekuláris szerkezetének helyreállításában segít és molekuláris szinten segít megerősíteni a hajrostokat. Szintén segít helyreállítani a haj természetes rugalmasságát és mozgalmasságát, és átalakítja a haj megjelenését, amely ragyogóbb fényt és selymes tapintást kap. Vastagabb szálú vagy száraz haj esetén, ha szükséges egészítsük ki a hajszálak belső regenerálását felszíni védelemmel is, és használd az Absolut Repair pakolást is. A hajápolási rutin harmadik lépéseként használjuk az Absolut Repair Molecular hajban maradó ápolókrémét, amely ugyanúgy a haj molekuláris szerkezetének helyreállításában segít. Könnyed állagának köszönhetően könnyebben bejuthat a hajszálak belsejébe, így segítve megerősíteni a hajrostokat a haj eredeti állapotának megfelelően, illetve segít helyreállítani rugalmasságát és természetességét.

Keresd az Absolut Repair Molecular termékeket és a szalonszolgáltatást a L’Oréal Professionnel szalonokban!

Promóció