Kortalan stílus: fürdőruhák minden generációnak

2024. június 24.
A fürdőruha-vásárlás nem könnyű művelet, hiszen az igazit megtalálni nem egyszerű feladat. Ha azonban egyszer ráakadunk a tökéletes darabra, évekig nem akarjuk elengedni. Jó hír, hogy a kínálatban rengeteg olyan darabot találunk, ami nemcsak örökzöld, de kortalan is.

A kis fekete

A kis fekete fogalma a fürdőruhák kínálatában is nagyon jól ismert fogalom, aki ugyanis a visszafogott eleganciára szavaz, ezt választja. Legyen szó egyrészes fürdőruháról vagy bikiniről, egy fekete alapdarab nemcsak kifinomult, időtálló és kortalan, de alakformáló is egyben, ráadásul megannyi nyári szettel is jól kombinálható.

4 fotó megtekintése

A pánt nélküli

A pánt nélküli fürdőruha megmagyarázhatatlanul elegáns, amit az olyan apró részletek tesznek igazán izgalmassá, mint a szegélyek hangsúlyozása, a kosarat összekötő fémkarika, vagy épp a fürdőruha különleges alapanyaga.

4 fotó megtekintése

A virágmintás

A virágminta örök kedvenc, ami akkor különösen jó választás, ha olyan tipikus nyári alapanyagokból készült kiegészítőkkel kombináljuk, mint a szalma, a len vagy a tűpálma. 

4 fotó megtekintése

Az egyrészes sportos

Egy letisztult, sportos, gyorsan száradó egyrészes fürdőruha minden korosztály esetében okos választás. Jól működik farmerrel, rövidnadrággal, szoknyával vagy strandkendővel. 

4 fotó megtekintése

A retró

Évek óta reneszánszát éli a retró, előszeretettel nyúlunk vissza többek között a ’80-as, ’90-es évek szabásmintáihoz és tónusaihoz. Aki időtálló, kortalan darabra vágyik, a retrót választja!

4 fotó megtekintése

A fürdőruhákat az Astratex oldalán keresd!

Promóció