Szabó Zsófi elképesztő bikinis fotói láttán a szavunk is elakadt

2024. június 01.
Szabó Zsófi éppen a francia Riviérán nyaral, ahonnan a rajongói legnagyobb örömére több szexi bikinis fotót is posztolt az Instagram-oldalán.
Szabó Zsófi

Szabó Zsófi egy ideje már a francia Riviérán múlatja az idejét, és a közösségi médiában rendszeresen be is számol élményeiről. Az elmúlt napokban például dögösebbnél dögösebb bikinikben mutatta meg tökéletes alakját a tengerparton. (A képeket itt tudod megnézni).

Persze a szexi színes bikinik mellett Szabó Zsófi brutálisan kidolgozott hasizmai mellett sem lehet szó nélkül elmenni. Nem titok, hogy Zsófi életében fontos szerepet játszik a sport, aminek mostanra meg is lett az eredménye.

Szabó Zsófi megvillantotta kockás hasát

Szabó Zsófi megvillantotta kockás hasát

Ahogy Szabó Zsófi nemrég a Storynak nyilatkozta, négy évvel ezelőtt döntött úgy, hogy életmódot vált, amihez máig kitartóan tartja magát. Mint mondta, hosszú idő után most először érzi magát igazán jól, január óta ugyanis igyekszik leépíteni az életéből a stresszt, már amennyire ez lehetséges.

„Ha valamiben, ebben roppant tudatos vagyok. Az első két évben azért sem engedtem el a gyeplőt, mert féltem, nehogy visszahízzak. Emlékszem, volt egy bikinifotózásom, és ahogy ránéztem a képekre, rögvest az ugrott be, hogy »bár most jól nézek ki, de ugye később is meg fogom tudni tartani az alakom?!’« Ilyen félsz ma már nincs bennem” – magyarázta Szabó Zsófi, aki mint mondja, ha olyan napja van, megenged magának egy croissant-t, vagy elfelez egy desszertet ebéd után, két-három kiló súlyingadozásnál többet viszont nem enged meg magának.

Ami a sportot illeti, Szabó Zsófi azt is elárulta, hogy egy nyolc hónappal ezelőtti sérülése miatt futnia egyelőre nem szabad, helyette viszont piláteszezik.

Fotó: Central Archiv