Koncerttel ünnepli 5. születésnapját Boggie

2018. október 15. |

Boggie dalszerzői stílusa az elmúlt 5 év alatt igazán különlegesre érett. Ez alatt az idő alatt elképesztően sűrű élményekkel gazdagodott a zenekar: Idén 5 éve, hogy a Parfüm elindult világkörüli útjára, felkerült a Billboard listára, majd a második nagylemezért Fonogram díjat kapott és jött az Eurovízió.

A 2017 szeptemberében megjelent “3” című harmadik nagylemeze egy igazán páratlan énekes-dalszerző munka eredménye. A dalokban a klasszikus zene, a kortárs francia pop és még világzenei hatások is vissza-vissza köszönnek. A nyelvi sokszínűség a Boggie-tól megszokott módon az új albumot is jellemzi, csak úgy, mint korábbi lemezeit. Dalainak témái az énekesnőhöz hűen továbbra is elgondolkodtatnak minket, tükröt tartanak saját szerelmeinknek, barátságainknak, családunknak.

“Szeretek rendszeresen számot vetni magammal, az életemmel, és azt sem fogom soha elfelejteni, hogy micsoda mennyiségű szeretetet és segítséget kaptam kicsi gyerekkorom óta. A családom, a tanáraim, osztálytársaim, zeneiskoláim, a zenésztársaim, kollégáim, barátaim, engem és a zenémet kedvelő embertársaim. Nagyon sok szeretettel gondolok rátok, egytől egyig. Ezt szeretném meghálálni nektek ezzel a születésnapi koncerttel! Gyertek el minél többen és ünnepeljünk együtt!” – mondja Boggie.

Boggie zenekara  igazán egyedi. Olyan zenekari munka, barátság szövődött közöttük az elmúlt években, ami minden koncerten tetten érhető. A zenésztársaival közösen hangszerelt “3” című nagylemez dalai lesznek fókuszban az 5. születésnapi koncerten október 24-én az A38 Hajón, de természetesen a kihagyhatatlan nagy slágerek sem fognak hiányozni a koncertről!

Szólj hozzá te is!

Még több Kultúra

On the Spot: Gido és a törzsi asszonysors cseke eszter

On the Spot: Gido és a törzsi asszonysors

Barcelonai botanikus kertben zenél a Belau belau

Barcelonai botanikus kertben zenél a Belau

Ezeket a filmeket díjazták a Verzió Filmfesztiválon díjazott

Ezeket a filmeket díjazták a Verzió Filmfesztiválon