Kutyabarát szabadtéri mozi egy budapesti tetőteraszon

2020. június 20.
Június 17-én nyitotta a kapuit a Kultik Terasz a Corvin Plaza tetőteraszán, ahol a szabad ég alatt főként premierfilmeket mutatnak be. Az 54 férőhelyes kutyabarát moziban egyébként nyugágyakról, babzsákfotelekből vagy rendezői székekből nézhetjük a filmeket a csillagok alatt.

Budapest egyik forgalmas csomópontjánál, a Corvin Plaza tetőteraszán nyitott meg a város új szabadtéri mozija. A Kultik Terasz első vetítése június 17-én volt, Jane Austen imádott komédiáját, az Emma című kosztümös filmjét láthattuk. Mostantól pedig minden este 21 órától ülhetünk be hozzájuk egy jó filmre.

Láttad már?

A 160 helyett egyelőre 54 hely közül választhatunk kényelmes nyugágyakat, rendezői székeket, vagy kipróbálhatjuk a babzsákfoteleket is. Az ülőhelyek egymástól a lehető legtávolabb kerültek elhelyezésre, a tágas elrendezéssel a vírusveszélyt szeretnék minimálisra csökkenteni a szervezők. A nagy tér miatt a kutyák is kényelmesen elférnek a lábunknál, így a szőrös kedvenceknek sem kell otthon maradniuk. A különleges szabadtéri mozi még a nyár idegesítőbb vérszívóira is gondol: a szúnyogokat speciális fáklyás rendszer tartja távol, hogy ne kelljen őket hessegetnünk a mozizás alatt.

Premierfilmek a csillagok alatt

A szabadtéri moziban egyébként az örök favoritok mellett vetítik a legfrissebb premierfilmeket is. Válogathatunk majd családi, romantikus, vígjáték és persze Oscar-díjas filmekből is.

Olvastad már?