Amerika szívtiprója új dallal tér vissza

2020. július 04.
Megérkezett Charlie Puth új szerzeménye, a Girlfriend. A korábban Wiz Khalifával is együttműködő énekes eddigi minden dala a kifejezetten szerethető kategóriába esett, és úgy néz ki, ez most sincsen másképp.

A Girlfriend egy ízig-vérig Puth-szám, elragadó és vadító, egy zseniális popdal, amelyben a fülbemászó beatek, a mély groove-ok és Charlie egyedi, falzett hangszíne remekül egészítik ki egymást.

„Sokszor rosszul fejezem ki magam, így az esetek nagy többségében a zenén keresztül tudom átadni az érzéseimet. A Girlfriend is egy ilyen dal” – mesélte Puth.

Az énekes-dalszerző-producer 2015-ben robbant be a köztudatba Wiz Khalifával közös See You Again című slágerével, és fenekestül felforgatta a zenei szcénát.


A Spotify-on eddig több milliárd streamet generált, a nézők pedig a YouTube-on is szétszedik: Attention című megaslágere már meghaladta az egymilliárd megtekintést, míg a We Don’t Talk Anymore című dalát már közel 2 és fél milliárdan látták.
Legutóbb Lennon Stellával hallhattuk őt a Summer Feelings című dalban, ami szintén rövid idő alatt hatalmas közönségkedvenccé vált.

Láttad már?

Fotó: Getty Images