Lady Gaga saját univerzumot teremtett új klipjében

2020. március 01.
Alig egy héttel azután, hogy elárulta Lady Gaga új dalának címét, megérkezett hozzá a kilencvenes évek hangulatát idéző videoklip is. A filmben az énekesnő teljesen új világot teremtett, ahol ő a futurisztikus harcos hercegnő.

Megérkezett végre a videoklip is a Stupid Love-hoz! A kilencvenes éveket idéző kisfilm egy sivatagos helyen játszódik (de a kosztümök alapján akár marsbéli tájnak is tűnhet időnként), ahol Lady Gaga futurisztikus, harcos hercegnőként vezeti az embereket csatába metálfényű rózsaszín bikiniben, rózsaszín hajjal és arcfestéssel.

View this post on Instagram

“STUPID LOVE” 2/28, midnight ET ❣️ #LG6

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

A többi szereplő is hasonló kosztümökben követi a 33 éves énekesnőt a színben harmonizáló törzsek közötti csatában: mintha Az ötödik elem találkozott volna a Mad Max-szel.

Lady Gaga az Apple Musicon beszélt arról, hogy saját romantikus tapasztalatai és a szerelemből kapott leckék hogyan hatottak a Stupid Love születésére. „Tudom, hogy a világon mindenkinek más kapcsolata van a szerelemmel, de tudod mit? Biztos vagyok benne, hogy amikor eldöntjük, hogy megnyílunk valakinek és sebezhetőek leszünk, az ugyanolyan rémisztő sok ember számára. Mindenféle falakat és szabályokat állítunk magunk köré, és amit valójában akarok ezzel a dallal, hogy annyi falat döntsek le, amennyit csak lehet, hogy az emberek azt mondják: az őrült szerelmed akarok lenni! Szeretlek!”

Nem egészen egy héttel ezelőtt jelentette be az énekesnő az új dal érkezését, amely már a régóta várt új albumáról való. A 2016-os Joanne óta ez lesz Lady Gaga első albuma.

„Azt szeretném, ha az emberek táncolnának és boldogok lennének – mondta Gaga arról, milyen hangulatú albumot várhatnak tőle rajongói. – Valaki megkérdezte tőlem, mi a célom az albummal, és elég nevetségesen hangzott, mikor hangosan kimondtam, de valóban olyan zenét akartam készíteni, amit sokan meghallgatnak és a hétköznapok része lesz, mert minden nap boldoggá és vidámmá teszi az embereket.”

Miközben Lady Gaga az őrült szerelemről énekel, rá is rátalált az új szerelem Michael Polansky személyében. Mi is részletesen írtunk róla, mit lehet tudni az énekesnő új párjáról.

Forrás: ET Online
Fotó: Getty Images