Szobabicikli a Műcsarnokban

2020. szeptember 05. |

Sajátos megvilágításban vezet be minket a Műcsarnokban a Szabadjáték – Szobák és a Szabadjáték II. Képzőművészeti Nemzeti Szalon tárlatának tereibe az szeptember 5-én induló új programsorozat, a Szobabicikli sétálós diskurzusai.

A műalkotások készítésének indítékai és a tárgyiasult végeredmények – maguk a kiállított művek – minden látogatóra egyéni módon képesek hatást gyakorolni. A Szobabicikli egy szellemi edzésprogram, amely kiegészül egy társas élménysétával – jelenkori műalkotások között a Műcsarnokban. 
A sorozat házigazdája Szurcsik József, a kiállítások kurátora, aki a nyitóestre, szeptember 5-re Sturcz János művészettörténészt hívta meg a közös sétára. A továbbiakban 13-án Sinkó István képzőművész, 18-a Szeifert Judit művészettörténész, 19-én Gaál József képzőművész, 26-án Cserhalmi Luca esztéta lesz a vendég.

Infó: mucsarnok.hu

Olvass tovább!

Budapesti séták újratöltve

Budapesti séták újratöltve

Szigorú biztonsági intézkedésekkel július 18-án újraindítja a Beyond Budapest a városi sétáit. A város történeti és fizikai szövetének mélyére hatoló séták népszerűségének titka, hogy egyszerre fedik fel a főváros rejtett titkait, legendáit, miközben kreatív eszközökkel mutatják be a sétálóknak a beszédes részleteket: a mesélő utcácskákat, házfalakat, kapualjakat vagy akár ablaküvegeket.

Szólj hozzá te is!

Még több Kultúra

Spirituális utazásra hív a Belau új dala belau

Spirituális utazásra hív a Belau új dala