Jótékonysági live stream buli a kutyák megmentéséért

2020. november 07.
A zenészek a gyeptelepi négylábúak szabadulásáért állnak ki, a Mindenki Fogadjon Örökbe Egy Kiskutyát (MFÖEK) felkérésére. Az egyértelmű cél mellett azért sem esett nehezükre igent mondani a megkeresésre, mert többüknek is van kötődése a mentett állatokhoz egy menhelyről vagy gyeptelepről érkezett szőrös társ személyében.

A szervezők célja, hogy picit visszahozzák a járványidőszak előtt átlagosnak számító szombat estéket, amikor még opció volt, hogy fél óra alatt összecsődítsük a haverjainkat, és elmenjünk egy koncertre, hogy kibulizzuk az egész heti feszültséget. Bár a zenekarok közönség nélkül lépnek fel, az élmény remélhetőleg hasonló lesz, sőt, ha a jó oldalát nézzük: végre nem kell hosszas vitába bocsátkoznunk a biztonsági személyzettel, hogy tisztázhassuk, hol is vettük az italt, amit a kezünkben tartunk!

Az alapítvány önkénteseivel immár 6 éve ment gazdira váró keverék kutyákat és cicákat, ideiglenes befogadók segítségével. Amellett, hogy megtalálják számukra a tökéletes otthont, legfőbb céljuk, hogy felelős állattartói közösséget építsenek, ahol a mentvényeket családtagként kezelik – és persze az, hogy az örökbefogadást népszerűsítsék. Azt vallják, hogy idős, fekete, sánta, hendikeppes kutya vagy cicus is tökéletes társsá válik a megfelelő gazdi mellett.

A november 14-én 19.00-kor kezdődő live stream koncertest teljes bevétele az MFÖEK mentést támogatja, Facebook-event itt, jegyvásárlás pedig itt.

Az esemény fő támogató partnerei a Kőleves Vendéglő, a Tixa és a Rotera Film.

Olvass tovább!