Amit a Bridgerton 2.-ről és az új főszereplőről tudni lehet

2021. január 25.
Immár hivatalos, a Bridgerton rajongóinak nem kell sokat várniuk, hogy a kedvenc sorozatuk folytatódjon. Ráadásul másik főszereplőre koncentrál az új évad történetszála, aki eddig nem éppen a jófiúk táborát gyarapította.

Valószínűleg senkit sem ért meglepetésként, hogy a Netflix újabb szezont rendelt meg a Bridgertonból, miután a streamingszolgáltató egyik legsikeresebb sorozataként debütált 2020 végén.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridgerton (@bridgertonnetflix)

Lady Whistledown maga erősítette meg, hogy ahogy a sorozat alapjául szolgáló könyvek, úgy a Bridgerton második szezonja is a legidősebb testvérre, Anthonyra (Jonathan Bailey) fókuszál majd, aki az első szezonban azzal haragíthatta magára a rajongókat, hogy szörnyű kérőkkel próbálta tönkretenni Daphne (Phoebe Dynevor) életét. Most eljön Anthony ideje, hogy lecsillapodjon és megállapodjon. Ám természetesen ez nem jelenti azt, hogy csak róla szól majd a szezon.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridgerton (@bridgertonnetflix)

Ahogy Daphne és Simon szerelmi történetét izgalmasabbá tette Anthony, Benedict, Colin, Eloise, Penelope és Marina jelenléte, úgy a második évadban is hallhatunk minden Bridgertonról – és néhány Featheringtonról is természetesen. A másik fő történetszál a második szezonban Lady Whistledown utazásának folytatása lesz. 

A Bridgerton folytatását 2021 tavaszán kezdik forgatni, ha a járványhelyzet is lehetővé teszi. 

Forrás: E! Fotó: Netflix

Olvastad már?