Lizzo meztelen fotót posztolt egy fontos üzenettel

2021. április 22.
Az énekesnő régóta oszlopos tagja a testpozitív mozgalomnak és sosem félt megmutatni magát a nagyvilágnak. Ezúttal egy teljesen meztelen fotóval szeretett volna üzenni a követőinek.

Lizzo az Instagram-oldalán posztolt magáról egy teljesen pucér és mint írta teljesen filter nélküli fotót. „Normál esetben kicsit megretusálnám a hasamat és eltüntetném a bőrhibáimat posztolás előtt, de meg akartam mutatni nektek, hogy hogy is nézek ki teljesen természetesen.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lizzo (@lizzobeeating) által megosztott bejegyzés

„Izgatott vagyok, hogy a Dove partnereként a #DoveSelfEsteemProject részese lehetek, amely megpróbálja visszafordítani a közösségi média negatív hatásait és megváltoztatni a szépségideálról kialakult képet” – folytatta Lizzo, és arra bíztatta minden követőjét, hogy büszkén mutassák meg ők is a természetes szépségüket.

Nem Lizzo az egyedüli híresség, aki a testpozitív hozzáállást hangoztatja: néhány hónappal ezelőtt a modell Ashley Graham is filterek és retus nélkül mutatta meg a szülés utáni testét – pluszkilóival és a striáival együtt. Graham hat hónappal kisfia megszületése után egy fürdőruhakampányhoz állt modellt. Részleteket a korábbi cikkünkben olvashatsz!

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!