A Downtown Abbey írója elárulta, miért halnak meg a történet szereplői

2022. január 30.
Azt hihetnénk, azért tűnnek el egyes szereplők, mert meglepő fordulatokra van szükség, pedig nem így van. 

A nézők általában utálják, ha a kedvenc sorozatukban meghalnak egyes szereplők, főleg, ha a kedvenceikről van szó, de ez sajnos, ahogy az életben, úgy a tévében is elkerülhetetlen. Julian Fellowes, a közkedvelt Downton Abbey sorozat és a széria történetén alapuló két mozifilm alkotója nemrég egy beszélgetős műsor vendége volt, ahol két lépésre bontotta le a karakterek eltávolításának folyamatát.

downtown-abbey-a-new-era

„Nehéz őket megölni – vallotta be Fellowes. – A közönség azt hiszi, hogy direkt csinálom. Olyannak tűnök, mint egy zsarnok, aki csak int – lenyakazni! –, pedig természetesen nem így van. Jön a színész, közli, lejárt a hároméves szerződésem, megyek a Broadwayre játszani. Az sem mindegy, ki akar elmenni. Ha az egyik inast játszó szereplő távozik, azt mondjuk, elment egy másik grófnőt szolgálni, és kész. De ha egy fontos családtag tűnik el, nincs más megoldás, mint hívjuk a Kaszást.” 

downtown-abbey-a-new-era

A hírek szerint a mozifilm folytatásában, a Downton Abbey: Egy új korszakban két szereplő is eltávozik majd az élők sorából. Van, aki úgy gondolja, Maggie Smith karaktere, Crawley grófnő lesz az egyik, mert az ő halálát már korábban belengették. De az is előfordulhat, hogy pont ezért nem rá esett a választás. Akárhogy is lesz, izgulhatunk, hogy ne a kedvencünknek kelljen búcsút mondanunk. A Downton Abbey: Egy új korszak bemutatója április 28-án érkezik a hazai mozikba – addig még meg kell elégednünk a találgatásokkal.

 

Fotó: UIP-Duna Film

Olvass tovább!