Akár mi is aludhatunk a Downtown Abbey kastélyában

2019. szeptember 23.
Az Airbnbnek és Lady Carnarvonnak köszönhetően két szerencsés Downton Abbey-rajongó tölthet el egy éjszakát a sorozat helyszínéül szolgáló angliai Highclere kastélyban.

Carnarvon grófja és grófnője november 26-án látja majd vendégül a két kiválasztottat, akik október elsejétől próbálhatják meg lefoglalni az exkluzív élményt az Airbnb-n. A hirdetés szerint a vendégeknek olyan bánásmódban lesz részük, mintha a sorozatbeli Crawley család tagjai lennének, és bejárhatják az egész kastélyt.

Az esti koktélozás után a szalonból az ünnepi ebédlőben vonulnak majd át, elkölteni egy hagyományos vacsorát vendéglátó arisztokratákkal, miközben minden kívánságukat az uradalmi inas lesi. Vacsora után a könyvtárban szolgálják fel a kávét, majd a vendégek egy fürdőszobás lakosztályában térhetnek nyugovóra. Másnap reggeli után a gróf és a grófnő körbevezetik vendégeiket a kastélyban. Az egyszeri és megismételhetetlen élmény mindössze 159 dollárba kerül, de makulátlan Airbnb-előélet és a Downton Abbey iránti bizonyított rajongás is szükségeltetik a sikeres pályázathoz.

Fotó: Airbnb