Igazi, véletlenül összefutós szerelemről énekel Iván Szandra és Kohánszky Roy

2022. február 05.
2022 talán egyik legérdekesebb kollaborációja kelt életre a Ruby Harlem zenekar dalszerzője és frontembere, Iván Szandra, valamint Kohánszky Roy, a Roy és Ádám Trió énekesének közös munkájában, melynek gyümölcse a most megjelent Még ma este című dal.

Korábban Royt a menedzsere hetekig bombázta azzal, hogy van egy új banda, akiknek muszáj meghallgatnia a dalait, mert szerinte annyira jók. Egy álmatlan éjszakán az énekes végighallgatta a Ruby Harlem debütáló albumát, ami teljesen lenyűgözte. Végül 2021 tavaszán felhívta Szandrát egy közös duett ötletével. A különleges hangú énekesnő – aki a világ legjobb zenei egyetemeként számontartott bostoni Berklee-n tanult ösztöndíjjal – örömmel fogadta Roy megkeresését.

roy

A közös ötletelgetés, zenélgetés közben előkerült Szandra egyik, fiókjának mélyére rejtett szerzeménye, amit zongorakisérettel elő is adott a nappalijában a zenésznek. Roy a slágergyanús szerzeményt hallgatva, a Szent Isván parkra néző ablakon kitekintve – ahol egyébként gyerekkorának jelentős részét töltötte – teljesen elérzékenyült. Feltörtek gyermekkori emlékei, a dal könnyeket csalt a szemébe. A rekedt hangú énekesben nem volt kérdés, hogy ez lesz AZ a dal! Ebből született meg a közös sláger, amit produceri munkájával Heilig Tomi „ültetett bele egy óriási, nyitott tetejű Cadillacbe”. Közös performanszukkal a Dal 2022 versenyében is megmérettetik magukat.


Két nem mindenapi, szexi, búgó hangszín, melynek melegségétől, újra divatba jön a szerelem – de az az igazi, véletlenül összefutós, megismerkedős szerelem.

Olvass tovább!