Sztriptízbárban forgatott klipet új dalához Solére

2022. február 27.
Januárban jelent meg az elektronikus space-pop stílusában mozgó Solére, vagyis Szigeti Zsófi első kislemeze, amely azóta is nagyon pörög a streamingfelületeken, és az Akváriumban tartott lemezbemutató is mérföldkőnek bizonyult a dalszerző-énekesnő karrierjében. Most pedig megérkezett az új klip a címadó dalához, ami a „ki hagy el kit – miért és hogyan” fájdalmas témakört fejtegeti, természetesen női oldalról.

Joggal merül fel a kérdés, hogy kerül egy ilyen témájú dal kapcsán Solére egy sztriptízbár erotikával átitatott közegébe.

„Azért választottuk ezt a helyszínt és ezt a hangulatot, mert szerettük volna kicsit megcsavarni az elhagyás történetét – meséli Solére. – A sztereotípiák szerint egy éjszakai klub az a hely, ahová a férfiak megcsalni járnak azt, akivel együtt vannak. Minden olyan dologgal ruháztak fel, és jelenik meg a klipben, amely egy kapcsolatban élő nő számára ijesztő lehet: sztriptízbár, rúdtánc, szexi ruhák, tűsarkú. A Másért című dalban minket, nőket árulnak el, és hagynak el, de itt mégis én és a lányok táncolunk a rúdon, mi vagyunk tűsarkúban, és mi vagyunk szexi ruhákban. Így tulajdonképpen ez egy vizuális ellentmondás magával a zenével.”

sztriptiz-bar-klip-uj-dal-solere

A videóklipet a Smúz Production készítette. „A szám mondanivalóját figyelembe véve elsőre furcsának tűnhet a helyszínválasztás, azonban többek közt pont erre az ellentétre szerettünk volna építeni – meséli Sivák Zsófi rendező. – Egy intim, fülledt világot jelenítettünk meg, melynek középpontjában a nőiség áll.”

A Másért című dal egyébként versenyzett A Dal című műsorban is, így egy teljesen új közegben próbálhatta ki magát, mielőtt elindulnak a tavaszi a koncertek.

Olvass tovább!