Lizzo új dala olyan, mintha a szirének éneke lenne

2021. április 02.
A TikTokon osztotta meg azt a rövidke új dalrészletet Lizzo, amely egyrészt bizonyíték arra, hogy új albumon dolgozik, másrészt nem lehet másra gondolni, csak arra, hogy az énekesnő varázserővel bíró teremtmény.

Ismét a stúdióban dolgozik Lizzo, teljes gőzzel veszi fel új albumát. A munkálatokról megosztott egy rövidke videót is a TikTokon, és az új dalrészlet mellett nem győztek emojikönnyeket hullatni a rajongók. 

lizzo-sziren-enek-tiktok

„Olyan békés” – írta valaki, míg mások szirének énekéhez hasonlították a zenét. A harminc másodperces videóban Lizzo olyan mesésen énekel, hogy a mágikus dallamot nem csoda, hogy valami varázslatos lény földöntúli muzsikájának titulálták. 

Abban mindenki egyetértett, hogy a magával ragadó dallamok a Jégvarázs 2. egyik dalára, az Into the Unknown című énekre emlékeztetnek, különösen amikor Lizzo hangja a nem evilági szférába vándorol. 

@lizzo

New song 🥺

♬ original sound – lizzo

Sok rajongó kapva kapott az alkalmon, hogy megkérdezze az énekesnőt, nem tervez-e közös munkát Harry Stylesszal vagy Billie Eilishsel, ám Lizzo egyelőre nem kommentálta ezeket a felvetéseket, és egyéb részleteket sem árult el új albumáról. Ám egy olyan évben, amikor minden boldogságot hozó zene olyan a lelkünknek, mint az orvosság, már annak is örülünk, hogy Lizzo sziréndalát meghallgathattuk. Legalább tízszer egymás után.

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images

Olvastad már?