Rendhagyó divatkavalkád: éljenek a ’20-as évek!

2022. május 29.
A 20. század utolsó harmadában, az USA-ban született meg a posztmodern irányzat. Nemcsak gyönyörű épületeket, hanem például zenei újításokat, később magát a Scott Bradlee's Postmodern Jukebox megalakulását is köszönhetjük ennek az időszaknak. A PMJ budapesti koncertje kapcsán arra kérik a szervezők a közönséget, hogy Gatsby-stílusú öltözékben érkezzenek az Arénába.

A pop-jazz jelenség 2011 óta élő fellépések sorozatával szórakoztatta a közönséget a világ minden táján, Magyarországon is többször adtak már koncertet. A népszerű zongorista, Scott Bradlee által alapított, kimagaslóan tehetséges nemzetközi énekesekből és zenészekből álló PMJ csapat a pandémia ideje alatt szüneteltette élő fellépéseit, a munkát azonban ekkor sem hagyták abba.

divatkavalkad-arena-20-gatsby-pmj

A zenei társulat YouTube- és TikTok-csatornája igazán népszerűvé vált különleges zenei feldolgozásaiknak köszönhetően. Harmonikus, jazz és swing stílusban dolgozták fel a mai modern zeneszámokat. Nem mást várhatunk fellépéseiken sem, ahol nem ritkán meglepetés vendégelőadókat is láthatunk.

Mert emlékezni jó!

A PMJ különlegesen tehetséges énekesei „időgépbe teszik a popzenét”, és velünk együtt ünneplik meg a ’20-as évek legnagyobb slágereit. A júniusban ismét Budapestre látogató PMJ koncert szervezői arra kérik a vendégeket, hogy amennyiben van rá módjuk és szeretnék meglepni a fellépőket, akkor a ’20-as évek divatjának megfelelő öltözékben érkezzenek. Aki szereti a csillogást, a glamúrt, annak ez az este feledhetetlen lesz.

divatkavalkad-arena-20-gatsby-pmj

A pop-jazz jelenség élő fellépések sorozatával keresztülszeli az Egyesült Arab Emírségeket, Kanadát, az Egyesült Királyságot és Európát. Turnéjuk során június 23-án látogatnak el a magyar fővárosba, hogy a Papp László Budapest Sportarénában lépjenek fel.

A koncert szervezője a Green Stage Production iroda, melynek mottója: „A Földünk védelme, és ezért tudatos célunk, minden általunk megrendezésre kerülő koncert, előadás megvalósításához szükséges energiafelhasználások adataiból kiszámíthassuk az adott események ökológiai lábnyomát, ezen számítások eredményeként pedig annyi fát ültessünk hazánkban, amely ezt a keletkezett ökolábnyomot ellensúlyozni képes.”

divatkavalkad-arena-20-gatsby-pmj

 

Olvass tovább!