Kedvesének készített meglepetésdalt PRIBELSZKI

2022. június 29.
Legutoljára az eljegyzésükkor írt számot feleségének Pribelszki Norbi – most Maja szülinapja alkalmából ismét meglepte szerelmét egy szívhez szóló szerzeménnyel, Nem akarok mást címmel.

Ritkán fedi fel zenéiben valódi és szerelmes énjét PRIBELSZKI, aki amióta szólókarrierjét egyengeti, egyre merészebb megközelítéseket mutat fel a hiphop műfaján belül: a legutóbbi High School őrült zenei alapjával az eddigi legszemtelenebb trackje lett, míg a Nincs visszavonuló a zúzósabb, chicagói undergroundban született „drill” stílusban íródott.

A súlyos beateket és kendőzetlen szövegeket most egy letisztult, bensőséges újdonság váltja, amit Norbi szülinapos feleségének dedikált: „Három éve, amikor megkértem Maja kezét, egy neki szóló felvételt adtam elő, amit akkor Ya Ou-val írtam közösen. Azóta is felemlegeti a zeneszámot, úgy éreztem, hogy most van itt az ideje egy újabb darabnak. Akkor íródott a Nem akarok mást, amikor nagyon maga alatt volt, és csak arra gondoltam, hogy tényleg nincs szükségem másra az életemben és Maja az egyetlen, aki mindig mellettem van” – meséli Norbi.

Az is kiderült, hogy a rapper/dalszerző új alkotói helyre költözik, ami nagy szintlépés lesz az életében: „Egy sokkal jobban felszerelt stúdióban fogok alkotni, már azt is kitaláltam, hogy a falra eddigi dalaim borítóképét szeretném kitenni.”

Norbi azt is elárulta, habár a szakmát szereti elkülöníteni a magánélettől, a Nem akarok mást borítóképe kakukktojás lesz, hiszen gyönyörű vietnámi hitvese szerepel majd rajta.

Fotó: Nyári Roland

Hallgasd meg a dalt!

Ezt is olvasd el!