Kicserélik a Bridgerton család egyik tagját a harmadik szezonra

2022. május 16. |

Az egyik Bridgerton testvér máshogy fog kinézni a Netflix sikersorozatában a harmadik évad nyáron kezdődő forgatásain. Vajon mit szól majd ehhez Lady Whistledown?

Ruby Stokes elhagyja a Netflix sikersorozatát, a Bridgertont, így az ő karakterét, Francesca Bridgertont – aki a második szezon bizonyos jeleneteiben tűnt csak fel, nem játszott egyelőre főszerepet a történet alakulásában – a kosztümös sorozat harmadik évadában Hannah Dodd alakítja majd. A színésznőt az Anatomy of a Scandal című sorozatból ismerhetjük. 

A Deadline információi szerint Ruby Stokes bár elhagyja a Bridgertont, de marad a Netflixnél. A streamingszolgáltató egy új sorozatában, a Lockwood & Co.-ban játszik majd főszerepet, ezért nem vállalta a harmadik szezont Francesca Bridgertonként. Az, hogy nem írták ki a karaktert a sorozatból, egyben azt is jelenti, hogy a következő évadban nagyobb szerepe lesz majd a legifjabb Bridgerton nővérnek. 

A Bridgerton harmadik évadának forgatása 2022 nyarán kezdődik.

Forrás: The Huffington Post Fotó: Netflix

Olvass tovább!

Miért van annyival kevesebb szex a Bridgerton 2. évadában?

Miért van annyival kevesebb szex a Bridgerton 2. évadában?

Kisebb közfelháborodás tört ki az interneten amiatt, hogy a Bridgerton 2. évada lényegesen kevesebb szexjelenettel szolgál, mint tette azt az 1. évad. A sorozat második évada azt mondja, hogy van valami, ami még a szexjelenetnél is izgatóbb: annak a hiánya!

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok