Izgalmas fellépők a Szigeten a Music Box presented by Marie Claire színpadon

2022. augusztus 03.
Örömmel újságoljuk el nektek, hogy idén mi is ott leszünk a Szigeten - ráadásul rendhagyó módon (is). A Music Box presented by Marie Claire színpadon ugyanis izgalmas fellépőkkel találkozhattok.

Természetesen mi is már nagyon várjuk, hogy idén újra együtt ünnepelhessünk a Sziget Fesztiválon. Már nincs sok hátra, nem kell sokat várnunk. Ráadásul idén egy igazán különleges helyszín támogatói is lehetünk. A Music Box presented by Marie Claire színpadon izgalmas előadókkal találkozhattok a fesztivál ideje alatt. Egy szál gitár, messze száló énekhang, újdonsült szólóprojektek és izgalmas formációk váltják egymást a színpadon – magyar és külföldi előadók egyaránt.

sziget-fesztival-music-box-marie-claire

Milyen programra számíthatsz?

Augusztus 10-én a színpadot 17 órakor a fiatal angol énekesnő, Tamzene avatja fel, majd őt követi az X-Faktor női győztese, Paulina 18.30-kor. 20 órakor Áron András Apey lép fel, majd 23 órakor az amerikai James Leg.

Augusztus 11-én 17 órakor a magyar Mark & Jason, alias Zentai Márk és Szeifert “Jason” Bálint jammelnek, maníroktól mentes soul zenével jön 18.30-kor a magyar Perrin, 20 órától az etióp származású Meskerem Mees, 23 órakor pedig az estet az olasz Daiana Lou zárja.

Augusztus 12-én 17 órakor a Mongooz and the Magnet egyik frontembereként ismertté vált, ír származású Ian O’Sullivan kezd, aki zenekara mellett már hosszú ideje kacérkodott a szólóprojekttel. Most magyar dalait mutatja meg. 18.30-kor a fúziós jazz-hip hop trió, a Jazzbois lép fel, 20 órakor a francia Will Barber, 23 órakor pedig a svéd Crying Day Care Choir formáció.

Augusztus 13-án 17 órakor a boebeck művésznéven alkotó Andl-Beck Boróka pécsi dalszerző-énekes, majd őt követik a színpadon a Lázár tesók, az Esti Kornél és a Pegazusok Nem Léteznek zenekarokból ismert testvérpár. Ezen a napon a színpadon hallhatjuk még az amerikai Michael Malarkey és a berlini Tanga Elektra formáció zenéit is.

Augusztus 14-én Barkóczi Noémi és a Napfonat kezdik a sort, 20 órakor aztán az amerikai Old Sea Brigade, 23 órakor pedig a francia No Money Kids mutatják be varázslatos zenéjüket.

Augusztus 15-én 17 órakor Bozoky Felicia Lili énekes-dalszerzőnő egyszemélyes projektje, az I Am Soyuz keretein belül hozza el nekünk izgalmas dallamvilágát, őt váltja Sena DagaDUB ezúttal szólóban. 20 órakor a színadon az ukrán zenészt, Postmant köszönhetjük, majd 23 órakor a fesztivált ezen a színpadon a német Guacáyo zárja.

Fotó: Koncz Gábor/Sziget Fesztivál

Olvasd el a fesztivál részletes ajánlóját is!