A Honeybeast és Ráskó Eszter közös produkciójából „MINDENKIDERÜL”.

2022. október 09.
A Dumaszínház közreműködésével 2022 őszén ismét országos turnéra indul a Honeybeast. Ezúttal nem komolyzenészek vagy táncosok lépnek fel a népszerű zenekarral, hanem a művészetet ősidőktől átható humor teszi majd tiszteletét a színpadon a Dumaszínház egyik legsikeresebb művésze, Ráskó Eszter személyében, aki légies könnyedséggel, metsző őszinteséggel és sziporkázó szellemességgel képes akár a leghúsbavágóbb problémák kacagtató kiderítésére is.

Eszter és a Tarján Zsófi vezette zenekar MINDENKIDERÜL címen futó turnén azt fogja bizonyítani, hogy vannak pillanatok, amikor egyedül az emberi szellem egyik legcsodálatosabb megjelenése, a humor tud segítségünkre lenni. Az a humor, amely lehet keserű, fanyar, pikánsan csípős vagy mindez egyszerre. Azt, hogy a közös előadások során, Eszter és a Honeybeast milyen arányban keveri ki a zene és a stand up felszabadítóan üdítő koktélját, az legyen meglepetés, hiszen úgyis MINDENKIDERÜL.

A Honeybeast az elmúlt években olyan produkciókat állított az ország legfontosabb és legpatinásabb koncerttermeinek színpadjaira, amelyek megmutatták, hogy a popzene a komolyzenével, vagy akár a kortárs tánccal ötvözve is képes új minőséget teremteni, ezzel is szélesítve a szórakoztató műfaj határait.

honeybeast-rasko-eszter-produkcio

Dátumok és helyszínek:

11.12. Gödöllő / Művészetek Háza

11.18. Veszprém / Hangvilla

11.22. Szeged / Nemzeti Színház

11.26. Miskolc / Művészetek Háza

11.27. Debrecen / Kölcsey Központ

12.05. Pécs / Kodály Központ

12.09. Zalaegerszeg / Art Mozi

Olvass tovább!